Telefon Tavsiyesi İnsan Gözü vs Lumia 920 Gece Çekimi !

Sponsorlu Bağlantılar

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Voov =)

muxo

muxo

Üye
bu ara bu telefonun çok reklamı yapılıyor. Lumia 920 ile çekilen resimi birde insan gözündeki gibi flashsız görüntülensin,0 zaman eşit bir karşılaştırma olur. Bu tür karşılaştırmalar mantıklı değil , sen telefonla çekerken flash kullan ve var olan alanı objeyi aydınlat sonra bak nasıl parlak çıktı de. Bu tür karşılaştırmalar çok amatörce

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
bu ara bu telefonun çok reklamı yapılıyor. Lumia 920 ile çekilen resimi birde insan gözündeki gibi flashsız görüntülensin,0 zaman eşit bir karşılaştırma olur. Bu tür karşılaştırmalar mantıklı değil , sen telefonla çekerken flash kullan ve var olan alanı objeyi aydınlat sonra bak nasıl parlak çıktı de. Bu tür karşılaştırmalar çok amatörce

Zaten Lumia'nın flaşlı olması avantajı. Gece çekim yaparken Lumia'nın Flaş'ını kullanabilirsin ama insanın öyle şeyi yok. Karşılaştırma da insanın baktığı şeye ışık tutsunlar insan daha görür falan demiyoruz sadece varolan görüntüyü ( gece ) Lumia Flaşlı olarak insan gözünden daha iyi. Bu anlatılmak istenmiş.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konudaki resimler zaten flash kullanılmamış resimlerdir. Yan dikiz aynası ın gölgesinden de bunu anlayabilirdiniz...

Placebo-

Placebo-

Üye
Flaş kullanmadan böyle çekiyorsa.

davy_jones

Üye
ya bana da eninde sonunda aldıracaksınız şu telefonu he.. Placebo- sanki sen çektiğin bir kaç resmi göndercektin bana...

Placebo-

Placebo-

Üye
Ha ben onu soracaktım. Telefonun resmini mi yoksa telefondan çekilen bir resim mi gönderecektim. :D

davy_jones

Üye
Ha ben onu soracaktım. Telefonun resmini mi yoksa telefondan çekilen bir resim mi gönderecektim. :D
Ya Telefonu aldırmaya teşvik edecek kadar çekici resimler olmasın:P Özellikle cihazın kendi resmini görebilirsem sevinirim..:)

Placebo-

Placebo-

Üye
Tamam 9.30 gibi wp genel destek bölümüne bak. :)

.Murat.

.Murat.

Üye
bana pürüzsüz foto gerek böyle çekmesi hiç önemli değil +kazandırmaz bana

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bekleyin beyler night vision takıp geliyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Woov şekilde yapıyor he :eller:

amcalu1

amcalu1

Üye
Netlik konusunda fazla iyi değil lumia 920 rakiplerinden ois ve karanlık ortamdaki başarısı ile ayrılıyor

Üst Alt