S3'ü aldığın fiyata satabileceksen git bir yerde Lumia yı incele göre karar ver.

bak kardeş bende s2 yi ablama verip L920 alıyorum ama s3 gayet iyi bir telefon böyle bir hataya düşme nokianın ileriki telefonlarında yaparsın bunu
Belki sana göre hata olan ona göre doğru olandır .
kardeş bence L920 s3 den daha iyi bir telefon ama şimdi o zararı göze alcakmı ayrıca elindeki s3 sonuçta 6 ay götürsün onu Lumianın yeni telefonunu alsın
Haklısın ama Lumia'nın yeni telefonun ne zaman çıkacağı bilinmiyor.
Belki sana göre hata olan ona göre doğru olandır .
Mesela hangi uygulamaları bulamayabilir bir bilgin varmı,oysa kullanan arkadaşlar lazım olan uygulamalar wp nin marketinde ziyadesiyle mevcut diyor da.zaten piyasada olan ve ençok kullanılan 50 uygulamanın 46 sı zaten mevcut wp marketteUygulama konusunda çok sıkıntı çekersin play storeda aradığın herşey var ki elindeki telefon piyasaki en güçlü cihazlardan hiç gerek yok bence.Android yerine bi işletim sistemi tercih edilcekse bu İos olmalıdır wp değil![]()
Mesela hangi uygulamaları bulamayabilir bir bilgin varmı,oysa kullanan arkadaşlar lazım olan uygulamalar wp nin marketinde ziyadesiyle mevcut diyor da.zaten piyasada olan ve ençok kullanılan 50 uygulamanın 46 sı zaten mevcut wp markette
Kardeş sen bu mesajda uygulama yok dedin bende ona cevaben yazdımUygulama konusunda çok sıkıntı çekersin play storeda aradığın herşey var ki elindeki telefon piyasaki en güçlü cihazlardan hiç gerek yok bence.Android yerine bi işletim sistemi tercih edilcekse bu İos olmalıdır wp değil![]()