s3u satip lumia 920 alirmiydin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
kamerasi harika gibi 920 nin :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S3'ü aldığın fiyata satabileceksen git bir yerde Lumia yı incele göre karar ver.

amcalu1

amcalu1

Üye
Şimdi mantıksız ama 4 çekirdekli wp ler gelince satılabilir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Herşey donanım değildir wp donanımı verimli kullandığı için gerek duymadılar. Zaten Elops 4 çekirdeği lüzumsuz görüyor daha fazla şarj yer diye düşünüyor işte bu yüzden 4 çekirdek biraz zor ama ilerleyen zamanlarda belki kullanabilir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O zaman git ve incele sonuçta s 3 kullandın bir de Lumia yı kullan hangisinin iyi okuduğuna sen karar ver.

pirenuri

pirenuri

Üye
bak kardeş bende s2 yi ablama verip L920 alıyorum ama s3 gayet iyi bir telefon böyle bir hataya düşme nokianın ileriki telefonlarında yaparsın bunu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bak kardeş bende s2 yi ablama verip L920 alıyorum ama s3 gayet iyi bir telefon böyle bir hataya düşme nokianın ileriki telefonlarında yaparsın bunu

Belki sana göre hata olan ona göre doğru olandır .

pirenuri

pirenuri

Üye

Belki sana göre hata olan ona göre doğru olandır .

kardeş bence L920 s3 den daha iyi bir telefon ama şimdi o zararı göze alcakmı ayrıca elindeki s3 sonuçta 6 ay götürsün onu Lumianın yeni telefonunu alsın

lordufuk

lordufuk

Üye
Ben de bu 15 tatilde tel almayı düşünüyorum alıcağım ama şimdi çok kararsız kaldım s4 çıkıcak acaba beklesemmi diye bence 920 alma s4 bekle :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
kardeş bence L920 s3 den daha iyi bir telefon ama şimdi o zararı göze alcakmı ayrıca elindeki s3 sonuçta 6 ay götürsün onu Lumianın yeni telefonunu alsın

Haklısın ama Lumia'nın yeni telefonun ne zaman çıkacağı bilinmiyor.

pRime.

pRime.

Üye
yazılım wp 8 olmasaydı her türlü l920 alınırdı da öyle olmadığı için bu kıyaslamada galaxy s3 kalsın derim.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Uygulama konusunda çok sıkıntı çekersin play storeda aradığın herşey var ki elindeki telefon piyasaki en güçlü cihazlardan hiç gerek yok bence.Android yerine bi işletim sistemi tercih edilcekse bu İos olmalıdır wp değil :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Uygulama konusunda çok sıkıntı çekersin play storeda aradığın herşey var ki elindeki telefon piyasaki en güçlü cihazlardan hiç gerek yok bence.Android yerine bi işletim sistemi tercih edilcekse bu İos olmalıdır wp değil :)
Mesela hangi uygulamaları bulamayabilir bir bilgin varmı,oysa kullanan arkadaşlar lazım olan uygulamalar wp nin marketinde ziyadesiyle mevcut diyor da.zaten piyasada olan ve ençok kullanılan 50 uygulamanın 46 sı zaten mevcut wp markette

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Oyunlar buna en güzel örnek bence.Çoğu firma sadece ios ve android için oyun yapıyolar.Belli bi zaman sonra diğer sistemlere de çıkarırlarsa çıkarıyolar insaflarına kalmış :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnsaflarına kalmış değil bütün firmalar yapacağı kârı düşünüyor zaten söz konusu koskoca Microsoft.

enterneoll

enterneoll

Üye
Mesela hangi uygulamaları bulamayabilir bir bilgin varmı,oysa kullanan arkadaşlar lazım olan uygulamalar wp nin marketinde ziyadesiyle mevcut diyor da.zaten piyasada olan ve ençok kullanılan 50 uygulamanın 46 sı zaten mevcut wp markette

Gta 3
Need for speed most wanted
dead trigger
temple run
angry birds (tamamı)

- - - Eklendi - - -

varmı wp'de ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş sen bu mesajda uygulama yok dedin bende ona cevaben yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt