Galaxy Note 2 yi nasıl daha etkin kullanırım ?

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşlar teşekkür ederim ancak hala yapamadığım 2-3 tane şey var. bunlar;

a) şu flash olayını halledemedim .swf leri oynatmıyor. adobeden playdeki cogu uygulamaya kadar denedim ama olmadı.

b) nba 2k13 apk yi indirdim. oyun acıldı data dosyasını wifiden cekmek istedim ama hata verdi.

c) bu cihazın ortalama şarjı ne kadar sürede bitiyor tabi kullanımdan kullanıma değişir ama mesela 1 gün de biterse endişelenmeli miyim ?

d) bir de bu apk oyunları indirirken obb dosya konusunu anlamadım.

flaş player konusunda o sadece internetten izlemeni sağlar swf leri başka playerler belki açar.
kendim konu açtım ama onaylanıyor onda 2 tane çalışan fp var yüklersinç

nba2k13 data dosyalarını kendi indirmiyor yapımcı engellemiş. normal yani. sd dosyalarını internettten bulacaksın apknin sürümüne göre.

obb olayı ise 2 tür sd dosyası oluyor. birisi orjinal oluyor içindeki oyun dosyaları açık duran.(bu android/ klasörüne direk atılır)
birde .obb uzantılı olan. bu da oyun dosyaları kapalı sadece android/obb/ klasöründe çalışan. olay budur yani. kaynaklarını bilmiyorum ama sanırım satın alınan oyunun telefondan çıkarılması sırasında oluşuyor.

memocn16

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır teşekkürler.

everest22

everest22

Üye
Bugün Telefonlara Bakmak İçin Çarşidaydim Lumbia 920 yi ve note 2 yi inceledim lumbia 920 nin çok abartildiğini düşünüyorum beklentilerin okadar üst seviyeye çikarilmamasi gerekli, Note 2 de gözümü korkuttu çok iyi ama bana göre değil herkezin kendi tercihi saygilar :)

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

burakc1907

Üye
İos tan Androide geçtiğin için biraz zorlanırsın onun dışında diğer uygulamalar neredeyse app storeyle aynı ;)

PriZm

PriZm

Üye

Ciddiyim :zzz: ne sense ne de tw5 iyi değil.

Neden dersen

TW5:Hız,Hafiflik
Sense:aşırı görsellik,aşırı kastırma

en iyisi AOSP arayüzü.yani orjinal android.ne üzerinde oynanılmış nede kastırıyor.

Tw5 ise bu 3 ünün arasında en düşük seviye bence

Peocawe

Peocawe

Üye
ben hiç bi custom luancherdan yana değilim. en iyisi stock olanlar. tw, sense gibi. ama her zaman ki felsefeyi söylüyorum; zevkler ve renkler....... dırırım. :islik

PriZm

PriZm

Üye
ben hiç bi custom luancherdan yana değilim. en iyisi stock olanlar. tw, sense gibi. ama her zaman ki felsefeyi söylüyorum; zevkler ve renkler....... dırırım. :islik

Ölümüne custom launcher/rom :eller:

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
orhanblt

orhanblt

Üye
Arkadaşlar note 2 alalı 1 hafta oldu. Temel olarak ekranı ve hızından dolayı tercih ettim. Blackberry den dönme olduğum için uygulmalar konusunda başım döndü valla. Benim gibi not tutmasını seven biri için harika bir cihaz. Dreambox 800 hd se cihazım olduğundan dreamdroid uygulamalar da gayet tatmin edici. Bide hakkaten bu ekranda film de tv de izlenir yani. Ama halen işe yarar bir navigasyon uygulaması bulamadım. Ayrıca uygulamalar çalışırken altta ve üstte çıkan reklamları nasıl kapatırım? Saygılar,

blacktalon

blacktalon

Üye
bence telefonun orjinalini fazla bozma zaten ilk android telefonunmuş ve telefonu kullandıkça öğrenirsin çok değişik bi telefon note2 :) ve her türlü oyunuda açar fakat her oyun malesef yeni modellere uyumlu olmuyor telefon fazla kaliteli kaçıyor oyunlar için :)

Üst Alt