vermezteşekkür ederim hocam. peki pu programları apk ile indirsem telefona zarar verir mi ?

Büyük ekranlı telefonlar için sen nasıl bir launcher öneriyorsun?go launcher o telefonun kalitesini bozar ya :P nba 2k13üde yükleyebilirsin basketbol seviyosan
bence go launcher en iyi seçim olur

tabikide tablet arayüzü en iyisi olur ancak olmazsa en iyi toucwiz 5.0 bence
Büyük ekranlı telefonlar için sen nasıl bir launcher öneriyorsun?bence go launcher en iyi seçim olur
![]()
Yandex(SPB) launcher Note 2 için daha iyi ama onunda kullanılabilirliği go launcher yanında 0![]()

tabikide tablet arayüzü en iyisi olur ancak olmazsa en iyi toucwiz 5.0 bence![]()

büyük ekranda iyi olmaz bencetw5.0 beğenmiyormusun![]()

ramiyla falan ugrasmamak gerek. Kendi haline birakirsan hersey fazlasiyla yetiyor. Bu telefonda da ram sıkıntısı cekeceksek olelim bari
4 cekirdek 2 gb ram 1.6 ghz islemci su an en iyisi bu. Acamayacagin oyun ve uygulama yok.ram temizleyici sanılanın aksine daha fazla işlemciyi yorar ve daha fazla pil tüketir.ama çoğu kişi bunu bilmiyor..Ben ram temizleyicisi kullandim bi kez pisman oldum kimyasini bozuyor böyle şeylerramiyla falan ugrasmamak gerek. Kendi haline birakirsan hersey fazlasiyla yetiyor. Bu telefonda da ram sıkıntısı cekeceksek olelim bari
4 cekirdek 2 gb ram 1.6 ghz islemci su an en iyisi bu. Acamayacagin oyun ve uygulama yok.