Galaxy Note 2 yi nasıl daha etkin kullanırım ?

Sponsorlu Bağlantılar

memocn16

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 yi nasıl daha etkin kullanırım ?
alalı 2 gün oldu. ios kullanıyordum daha once yani bu daha ilk android deneyimim. bu telefona hangi uygulamaları kurmalıyım neler yapmalıyım. teşekkürler.

PriZm

PriZm

Üye
Ram ile ilgili sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.o yüzden ram temizleme programlarından uzak dur.
Müzik Çalar olarak PowerAMP ve PlayerPro öneririm.
Video oynatıcı olarak MXVideo Player
İnternet Tarayıcısı olarak: Dolphin Browser
Forumlarda rahatça dolaşmak için: Tapatalk
Launcher olarak:Go launcher
Oyun olarak ise Angry Birds serisi,NFS Most Wanted,Fifa,Asphalt 7,GTA 3,Max Payne.

bunlar Note 2 de oynanabilecek en iyi oyunlar :)

ileri düzey modifiye istersen Custom Rom yükleyebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

memocn16

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam. peki pu programları apk ile indirsem telefona zarar verir mi ?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
go launcher o telefonun kalitesini bozar ya :P nba 2k13üde yükleyebilirsin basketbol seviyosan

PriZm

PriZm

Üye
go launcher o telefonun kalitesini bozar ya :P nba 2k13üde yükleyebilirsin basketbol seviyosan
Büyük ekranlı telefonlar için sen nasıl bir launcher öneriyorsun? :D bence go launcher en iyi seçim olur :D
Yandex(SPB) launcher Note 2 için daha iyi ama onunda kullanılabilirliği go launcher yanında 0 :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye

Büyük ekranlı telefonlar için sen nasıl bir launcher öneriyorsun? :D bence go launcher en iyi seçim olur :D
Yandex(SPB) launcher Note 2 için daha iyi ama onunda kullanılabilirliği go launcher yanında 0 :D
tabikide tablet arayüzü en iyisi olur ancak olmazsa en iyi toucwiz 5.0 bence :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
tw5.0 beğenmiyormusun :D

memocn16

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler tavsiyeler için :) nba 2k13 ü nasıl ve nereden indirebilirim ? bir de telefon .swf uzantılı dosyaları acmıyor. adobe flash player ı indirdim ama olmadı varmıdır bunun ıcın de bır cozum ?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
artık androidde flash player yok nba 2k13ü android oyun bölümünde bulabilirsin apk yi yükle data dosyasını wifiden çeksin :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
benim açtığım konularda dene yada googleye note 2 flash player diye arattır bi şekilde yüklersin nba oyununuda maxicep oyun ve uygulamlarda gördüğümü hatırlıyorum ama yoksa nba apk indir diye araştırırsan bulursun oyun konusunda apkmaniada çok apk vardır yani ücretli uygulamaları apk olarak indireceksin

aleranol

aleranol

Üye
Merhaba dostum ben not2 kullanıyorum yaklasik 1 aydir sana birşeyler anlatayim bali. Oncelille ram temizleme araci omazsa olmaz çünkü pili hızlı tüketiyor biryerden sonra. Go task manager ex kullanabilirsiniz hatta ana ekrana 4.3luk boyutunu eklerseniz cok iyi olacaktır

Video playere veya tarayiciya gerek yok. Diğerlerini denedim kebdi tarayıcısı daha başarılı. Eger düşük bir telefon kullansaydin dolphin veya opera öneririm. Oyun olarak wildblood death rally ve most wanted yeterde artar bile. En zevklileri çünkü. Eğer muzikle cok uğraşıyorum hep equaliser yaparım derseniz rootlayip poweramp yukleyebilirsiniz ama kendi muzikcalari cok iyi. Klavyeyi tek el yaparsaniz belki tutamayip düşürebilirsiniz ben normal oneririm. Notlar icin ise notlarinizi yazmayı alışkanlık edinin cok rahatlayacaksiniz eger baska sorulariniz varsa yanitlayabilirim

- - - Eklendi - - -

Apk telefona zarar vermez. Hatta şimdi sizin için gerekli bazi seyleri dropboxa upload edicem. 1 saat kadar sonra konu acarim uygulamalara.

alenkolik

alenkolik

Üye
Ben ram temizleyicisi kullandim bi kez pisman oldum kimyasini bozuyor böyle şeyler :) ramiyla falan ugrasmamak gerek. Kendi haline birakirsan hersey fazlasiyla yetiyor. Bu telefonda da ram sıkıntısı cekeceksek olelim bari :) 4 cekirdek 2 gb ram 1.6 ghz islemci su an en iyisi bu. Acamayacagin oyun ve uygulama yok.

aleranol

aleranol

Üye
Yanılıyorsun ram temizleme cihaza hiçbir zarar cermez kurcalamazsan

alenkolik

alenkolik

Üye
Aleranol kardeşim valla kullandim bi kez korktum açıkçası hafif kasintilar oldu derhal sildim bende bununla alakalı konu da acmistim. Telefonda ram in nerdeyse yarisi kullanılıyor ram i nasil acabilirim diye. Bikac tavsiye prolar aldim yukledim ram bosaldi ama kasinti olunca biraz silmek zorunda kaldim. Belkide ya yanlis yapıyorum ya da yaniliyorum.

PriZm

PriZm

Üye
Ben ram temizleyicisi kullandim bi kez pisman oldum kimyasini bozuyor böyle şeyler :) ramiyla falan ugrasmamak gerek. Kendi haline birakirsan hersey fazlasiyla yetiyor. Bu telefonda da ram sıkıntısı cekeceksek olelim bari :) 4 cekirdek 2 gb ram 1.6 ghz islemci su an en iyisi bu. Acamayacagin oyun ve uygulama yok.
ram temizleyici sanılanın aksine daha fazla işlemciyi yorar ve daha fazla pil tüketir.ama çoğu kişi bunu bilmiyor..

ayrıca kısmen haklısın.ram manager programlarına ihtiyaç yok.zaten androidin kendi LMK sistemi ve ram yönetimi var.extra programlar sistemi arka planda yormaktan başka birşeye yaramaz.

aleranol

aleranol

Üye
Vallahi dostum haklısınız ram kullanir şarjı yorar. Ancak eger 1 günün ortasinda 1.3 bos ram 0.8 e düşüyor ise feci bir kullanim var demek. Ben go manager ex kullanıyorum hem hangi uygulamalar açık onu görüyorum hemde tak diye toptan temizliyorum. Ilk sildigin 2 3 saniye kasma yapabiliyor belirteyim. Ayrica android uygulamalari/ diger çeşitli uygulamalar bölümüne konu actim onaylaninca linkleri de ekleyecegim oraya bir goz atarsan iyi olur.

memocn16

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkür ederim ancak hala yapamadığım 2-3 tane şey var. bunlar;

a) şu flash olayını halledemedim .swf leri oynatmıyor. adobeden playdeki cogu uygulamaya kadar denedim ama olmadı.

b) nba 2k13 apk yi indirdim. oyun acıldı data dosyasını wifiden cekmek istedim ama hata verdi.

c) bu cihazın ortalama şarjı ne kadar sürede bitiyor tabi kullanımdan kullanıma değişir ama mesela 1 gün de biterse endişelenmeli miyim ?

d) bir de bu apk oyunları indirirken obb dosya konusunu anlamadım.

Üst Alt