iyi olmaya calısıyoz işte :s
haydaravısyon Üye sa. merhaba arkadaşlar nasılsınız - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Artık kimse yok burada Genişletmek için tıkla ... yettim
sa. merhaba arkadaşlar nasılsınız - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Artık kimse yok burada Genişletmek için tıkla ... yettim
Furkan Emekli Üye haydaravısyon' Alıntı: sa. merhaba arkadaşlar nasılsınız - - - Eklendi - - - yettim Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ?
haydaravısyon' Alıntı: sa. merhaba arkadaşlar nasılsınız - - - Eklendi - - - yettim Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ?
haydaravısyon Üye Furkan Emekli' Alıntı: AleykümSelam Hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... teşekür edeim bende iyim
Furkan Emekli' Alıntı: AleykümSelam Hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... teşekür edeim bende iyim
Furkan Emekli Üye somurtukk' Alıntı: bende varımmm Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın - - - Eklendi - - - Vay be yine yalnız kaldık kaderimizde var
somurtukk' Alıntı: bende varımmm Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın - - - Eklendi - - - Vay be yine yalnız kaldık kaderimizde var
haydaravısyon Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - up up up up up up up
haydaravısyon Üye Black-killing' Alıntı: Haydaravisyon yaş kaç ? Genişletmek için tıkla ... yaşımın ne önemi var