Telefondan win8 indirirken :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan win8 indirirken :D
Cepnet hizi ile herhalde 3gun surer herhalde sn10kb indiriyordu. Cepnetsiz hiza bakin buyrun ;) Bakin bu kadar adi bir operator bu hizdan daha fazlasini yapar ve reklamlard 3g hizini overler ama millete sn 10kb indirme hizi verir. o hizla anca.mobil siteleri dolasir durursun.

DaNq3rB0y2

Üye
ömür biter o indirme bitmez :d:

semihguney

semihguney

Üye
anladım tamam :) bu hızda ne kadar sürüyor indirmek

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
40-50dk

- - - Eklendi - - -

1GB dosya

semihguney

semihguney

Üye
iyimiş .

sinan-19

sinan-19

Üye
Aynen bu cepnet denen kampanyayı sunan operatörden nefret ediyorum normal limiti aşmadığım zamanda bile kağını gibi interneti var !!

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bu cepnet denen kampanyayı sunan operatörden nefret ediyorum normal limiti aşmadığım zamanda bile kağını gibi interneti var !!

Ah bi de reklamlari olmaz mi amerikayi gectik falan diye. Lan gectin peki bu internet hizi ne o zaman yil olmus 2012 10kb hiz veriyor. Ben de proxy ve hndlerle intikam aliyorum

semihguney

semihguney

Üye

Ah bi de reklamlari olmaz mi amerikayi gectik falan diye. Lan gectin peki bu internet hizi ne o zaman yil olmus 2012 10kb hiz veriyor. Ben de proxy ve hndlerle intikam aliyorum

aynen öyle ama herseyi indiremiyoruz ya desteklemiyor bazı dosya paylaşım sitelerini

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Ben bilsem nasıl yapacağımı her gece dibini geçiririm

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle ama herseyi indiremiyoruz ya desteklemiyor bazı dosya paylaşım sitelerini

www.trunkize.com bu siteden rapidshare.upload.hotfile.letitbit.turbobit vb. sitelerin linkini ekliyorsun sana premium hizda indirme sagliyor

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
semihguney

semihguney

Üye

www.trunkize.com bu siteden rapidshare.upload.hotfile.letitbit.turbobit vb. sitelerin linkini ekliyorsun sana premium hizda indirme sagliyor

çok teşekkürler :) ınşallah işe yarar

Placebo-

Placebo-

Üye

Amanın. Tam ihtiyacım olan şeydi
. Sağol. :D

phasan

phasan

Üye
besim.farhan

besim.farhan

Üye
Cepnet hizi ile herhalde 3gun surer herhalde sn10kb indiriyordu. Cepnetsiz hiza bakin buyrun ;) Bakin bu kadar adi bir operator bu hizdan daha fazlasini yapar ve reklamlard 3g hizini overler ama millete sn 10kb indirme hizi verir. o hizla anca.mobil siteleri dolasir durursun.

sana vasiye.. Eğer win 8bulmak istiyorsan. Bilgisayarcılara git en fazla on lira alırlar. Yaklaşık on yeri gezdim. En son birinde buldum. Adam denemedim daha çalışıyor mu bilmiyorum dedi bende ver de sen bakarım evde dedim kurdum. Arkadaşımın 32bitlik cra..ck dosyasi vardı yükledim onu da. Tabi birde seri..al da vermişti adam. Şu an kullanıyorum.. Bir bilgisayar düşünün 16-17sy sonra kullanıma hazır... Yok böyle birşey yahu: D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt