Allahına kurban senin
bu da çalıştı dostum seni Allah mı gönderdi
teşekkürler
önemli degil 
uzun zamandır yüklemek istedigim oyunlardı bunlar![]()

Allah razı olsun, diğer oyunuda senin sayende indirmiştim usta, sağolasın
- - - Eklendi - - -
aga yardım edebilirmisin, "güvenlik uyarısı: uygulamaya güvenilmiyor ve telefonunuz için zararlı olabilir" diyor, devam diyorum güvenilmeyen birsağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyo ve yükleyemiyorum, nasıl yükleyeceğim hakkında bir bilgin var mı?
ilk defa sende duydum tel hackli mi?Allah razı olsun, diğer oyunuda senin sayende indirmiştim usta, sağolasın
- - - Eklendi - - -
aga yardım edebilirmisin, "güvenlik uyarısı: uygulamaya güvenilmiyor ve telefonunuz için zararlı olabilir" diyor, devam diyorum güvenilmeyen birsağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyo ve yükleyemiyorum, nasıl yükleyeceğim hakkında bir bilgin var mı?
teli nasıl hackliceğim hakkında bi fikrin varmı, daha önce hiç yapmadım, forumda konuda açtım ama cevap yazan olmadı.telefonunu hacklemen gerekiyor
değil malesef, ondan olmadı heralde.ilk defa sende duydum tel hackli mi?
- - - Eklendi - - -
teli nasıl hackliceğim hakkında bi fikrin varmı, daha önce hiç yapmadım, forumda konuda açtım ama cevap yazan olmadı.
değil malesef, ondan olmadı heralde.
telefonum hackli değil hacklemeden nasıl yükleyebilirim bunu acaba
rica edrmteşekkürler.

Allah razı olsun, diğer oyunuda senin sayende indirmiştim usta, sağolasın
- - - Eklendi - - -