Cin'li Lumia920T Görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Cin'li Lumia920T Görüntülendi

Daha önceki yazılarımda da belirttigim gibi Nokia şebeke standartları zorunlulugundan dolayı Çin icin adreno320 gpu'ya sahip lumia920T modelini ureticekti. Bugün bir internet sitesinde chinamobile icin üretilen bu cihazın görüntüleri yayınlandı.

Umarım grafik performansı olarak ulkemizde satılan lumia920'den cok daha üstün olan bu model makul bir fiyat farkıyla ikinci seçenek olarak satışa sunulur.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah gelir abi ama ben ihtimal vermiyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
aklini kullanip cinden getirenler cikar belki:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Hakikaten bu lumia ya göre 920T modeli daha bir performanslıymış öylemi getirtsekmi ne çalışırmı burada

chipsetleri şebeke standartlari desteklerini ve rm kodlarini karşilaştirmak lazim. Rm kodlari uymazsa cin varyantinda Turkce yoksa cihaz turkceye donmeyebilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

chipsetleri şebeke standartlari desteklerini ve rm kodlarini karşilaştirmak lazim. Rm kodlari uymazsa cin varyantinda Turkce yoksa cihaz turkceye donmeyebilir.
Hiç girmim o zaman ben sevmem öyle uğraşı

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Hiç girmim o zaman ben sevmem öyle uğraşı

hele bir çin'de satişa ciksin naviye duşer dosyalari. Ben bakicam fark yoksa ciddi ciddi duşunuyorum. Bir de oradaki fiyat da onemli tabii. 570$ dolardan onsipariş acilmişti ama hatali fiyattan dolayi siparişler iptal edilip kapatildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

hele bir çin'de satişa ciksin naviye duşer dosyalari. Ben bakicam fark yoksa ciddi ciddi duşunuyorum. Bir de oradaki fiyat da onemli tabii. 570$ dolardan onsipariş acilmişti ama hatali fiyattan dolayi siparişler iptal edilip kapatildi.

bakalım kaça çıkar

phantomddl

Üye

4499 Yuan yani 1290 TL civarında ön siparişlere başlanmış Çin'de.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
total 1400 eder. Navifirmi kontrol etmem lazim eve gidince:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bizimki bize yeter be Ali Kemal :)
Adreno320 için Çin'i karıştırmayalım şimdi :kıskıs:

phantomddl

Üye
Satışlar 16 Aralık'ta başlayacakmış

Suning telefon şebekesi değil, retailer olarak yazılmış. Sim kilidi yoktur yani :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ama bu cihaz china telekom icin cikicakti:hmmm

phantomddl

Üye
ama bu cihaz china telekom icin cikicakti:hmmm
"This is surprising considering the fact that China Mobile is said to be having exclusive three-week sales time for the device. But we have seen “Bestbuy” in US jumping guns and announcing the pre-order before AT&T"

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
"This is surprising considering the fact that China Mobile is said to be having exclusive three-week sales time for the device. But we have seen “Bestbuy” in US jumping guns and announcing the pre-order before AT&T"

üc haftalik exclusive mi olurmuş fiyat o yuzden yuksek:ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt