arkadaşım lütfen androidçileri almıyoruzWP8 Genç bi sistem dostum . sen forumlardaki daha kullanmadan pohpohlayanların sözlerine bakarsan daha çok pişman olursun . Lumia ezer lumia yıkar wp8 mahveder . eder abicim eder . adroid ve ios varken ve bu kadar yaygınken eder

WP8 Genç bi sistem dostum . sen forumlardaki daha kullanmadan pohpohlayanların sözlerine bakarsan daha çok pişman olursun . Lumia ezer lumia yıkar wp8 mahveder . eder abicim eder . adroid ve ios varken ve bu kadar yaygınken eder
noktasına virgülüne kadar katılıyorum kardeşim. forumdaki nokia fanları yüzünden çoğu kişi gitti lumia aldı ve pişman oldu.
- - - Eklendi - - -
en iyisi al bi galaxy s3 kurtul. kalite desen var. tasarım desen var. oyun desen var. uygulama desen var.
, geçenki kullanıcı gibi adroid fanları çakma hesaplarla telefonu kötülüyorlar. bu donma sorunu foruma gelmeden önce kimsede yoktu ama birden çoğaldı yenimi yüklediler whatsapp'ı. ben böyle bir sorun yok demiyorum ama nedense hep aktif olmayan kullanıcılarda çıkıuyor bu sorun. adam lumia 800'ü beğenmemiş gitmiş lumia 920 almış onuda satmaya kalkışmış ama satarken telefonu kötülüyor ve fiyat falanda yazmıyor
. benim lumia 800'ümde bu zamana kadar sadece 2 kere sorun yaşadım o sorunda internet paylaşımını kapatırken kapatmadan çıkınca tekrar ayarlara giremedim ve telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım ve bu 2 kere oldu. onun haricinde sistemden kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. telefonu kullanmadan bilmeden yorum atıp kötülüyorsunuz. o kötüleyenler windows phone haklkında ne biliyorlar, anca marketi az falan filan duyduklarınızı söyleyin. windows phone kadar geliştiriciye açık başka bir sistemmi var, tüm geliştiriciler windows phone'a akın edecek ve ediyor.Lanet olsun ya her yüklediğimde aynı problem. Whatsapp kurulu olduğunda telefon donup kalıyor 15 dk kendine gelmiyor sonra restart atıp düzeliyor. Şuan acaip pişmanım bu telefonu aldıgıma. Hevesim kursağımda kaldı çok aceleci davrandım şimdi acısını çekiyorum. Görüntüden başka bir halta yaramadı 5800 varken daha mutluydum vallahi
noktasına virgülüne kadar katılıyorum kardeşim. forumdaki nokia fanları yüzünden çoğu kişi gitti lumia aldı ve pişman oldu.
- - - Eklendi - - -
en iyisi al bi galaxy s3 kurtul. kalite desen var. tasarım desen var. oyun desen var. uygulama desen var.