Hayırlı sabahlar herkese
DeEenzameMan Üye jackalmami' Alıntı: Vay be.. Son gecem ya la.. Gidiyorum harbiden. Genişletmek için tıkla ... Askere galiba? Allah hayirli teskereler nasip etsin.
jackalmami' Alıntı: Vay be.. Son gecem ya la.. Gidiyorum harbiden. Genişletmek için tıkla ... Askere galiba? Allah hayirli teskereler nasip etsin.
DeEenzameMan Üye jackalmami' Alıntı: Evet ta kendileri Sağolasın. Sen ne zaman gideceksln? Genişletmek için tıkla ... Ben yurtdisinda yasiyorum. Askerlik sorunu yok.
jackalmami' Alıntı: Evet ta kendileri Sağolasın. Sen ne zaman gideceksln? Genişletmek için tıkla ... Ben yurtdisinda yasiyorum. Askerlik sorunu yok.
DeEenzameMan Üye jackalmami' Alıntı: Hangi ülke ve 1 gün mü? - - - Eklendi - - - Tahminim Almanya Genişletmek için tıkla ... Yok Belcika. =) Ya hani MazlumSomer varya. Kardesiyim iste
jackalmami' Alıntı: Hangi ülke ve 1 gün mü? - - - Eklendi - - - Tahminim Almanya Genişletmek için tıkla ... Yok Belcika. =) Ya hani MazlumSomer varya. Kardesiyim iste
jackalmami Üye Aslında 2. Tahmin tercihimde oydu Gülme işaretlerin onunkiyle aynı Hastaneye ne zaman yatacak abin? Ve ne zaman dönecek? - - - Eklendi - - - Aynı derken en azından ikinizde bunu; '=' kullanıyorsunuz
Aslında 2. Tahmin tercihimde oydu Gülme işaretlerin onunkiyle aynı Hastaneye ne zaman yatacak abin? Ve ne zaman dönecek? - - - Eklendi - - - Aynı derken en azından ikinizde bunu; '=' kullanıyorsunuz
DeEenzameMan Üye jackalmami' Alıntı: Aslında 2. Tahmin tercihimde oydu Gülme işaretlerin onunkiyle aynı Hastaneye ne zaman yatacak abin? Ve ne zaman dönecek? - - - Eklendi - - - Aynı derken en azından ikinizde bunu; '=' kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Abim ne yaparsa onu yapiyorum. =] Suan hastane'de yatiyor. En kisa surede aramiza doner. Oda siz yoksunuz o zaman. =]
jackalmami' Alıntı: Aslında 2. Tahmin tercihimde oydu Gülme işaretlerin onunkiyle aynı Hastaneye ne zaman yatacak abin? Ve ne zaman dönecek? - - - Eklendi - - - Aynı derken en azından ikinizde bunu; '=' kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Abim ne yaparsa onu yapiyorum. =] Suan hastane'de yatiyor. En kisa surede aramiza doner. Oda siz yoksunuz o zaman. =]
Haydar Emekli Yönetici somurtukk' Alıntı: as. hosgeldinn. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk somurtuk isim neydi mobil takıldıpım için malum
somurtukk' Alıntı: as. hosgeldinn. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk somurtuk isim neydi mobil takıldıpım için malum
somurtukk Üye Byhaydar' Alıntı: hoşbulduk somurtuk isim neydi mobil takıldıpım için malum Genişletmek için tıkla ... adım ezgi
Byhaydar' Alıntı: hoşbulduk somurtuk isim neydi mobil takıldıpım için malum Genişletmek için tıkla ... adım ezgi