Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
buyurun arkadaşlar birde benden olsun ev ekranı bakalım beğenecekmisiniz resimdeki saat orjinaldir saat üzerine hava durumunu entegre ettim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu saati istiyorum!!!

najanaja

najanaja

Üye
Haha :D Zevk meselesi haklısın ama. Telefonunu ulu orta yerde unuttuğunu düşünsene. :kop:

1. si ulu orta yerde unutmam kesinlikle imkansız bi olay zaten yaren dede nin dediği gibi telofonun gittiğine yanarım resimden kime ne :) 2. si hadi unuttum dielim kimseden çekinmem yoktur sadece resim, sonuçta çıplak kadın resimleri koymuyoruz nie gocunayım :) yeri geliyo annem e veriyom biyere arıca zaman yada ablama herkeste görüyo resimlerimi yani :) neden çekineyim :) sen bide benim htcdeki canlı resimleri görsen o zaman ne diecen acaba resmen +18 e yakın hareketli resimler var ben o halde bile herkesin eline veriyom teli :) walla hayatta hiçbi konuda çekinmem :)

- - - Eklendi - - -

işte budur :) walla resimleri çok sewdim hepside canlı renklere sahip resimler ekranlarına can gelmiş :) tema da güzelmiş widgetler harika :D kısayollar iyi gerçekten bunlarıda sewdim harika ekranlar çıkarmışsın yine ellerine sağlık kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
işte budur :) walla resimleri çok sewdim hepside canlı renklere sahip resimler ekranlarına can gelmiş :) tema da güzelmiş widgetler harika :D kısayollar iyi gerçekten bunlarıda sewdim harika ekranlar çıkarmışsın yine ellerine sağlık kardeşim.
Aynen resimleri bende çok sevdim :) klasör modu uyguladım baya oldu çok güzelmiş herşey derli topluyo duruyo bide menüyü görsen çok iyi oldu :) onunda resmini koyarım :) widgetları yapan çok iyi yapıyo işte onun eline sağlık :kop: Teşekkür ederim kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

1. si ulu orta yerde unutmam kesinlikle imkansız bi olay zaten yaren dede nin dediği gibi telofonun gittiğine yanarım resimden kime ne :) 2. si hadi unuttum dielim kimseden çekinmem yoktur sadece resim, sonuçta çıplak kadın resimleri koymuyoruz nie gocunayım :) yeri geliyo annem e veriyom biyere arıca zaman yada ablama herkeste görüyo resimlerimi yani :) neden çekineyim :) sen bide benim htcdeki canlı resimleri görsen o zaman ne diecen acaba resmen +18 e yakın hareketli resimler var ben o halde bile herkesin eline veriyom teli :) walla hayatta hiçbi konuda çekinmem :)

- - - Eklendi - - -

abi şu togglelerin linkini verirmisiniz çok hoş duruyo

• Beğen
cates94

cates94

Üye

Herkes yardırmış ya maxicep olmasa batmış olan nokia iyice batacak bu konularda :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye

Çok derli toplu mis gibi :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Aynen resimleri bende çok sevdim :) klasör modu uyguladım baya oldu çok güzelmiş herşey derli topluyo duruyo bide menüyü görsen çok iyi oldu :) onunda resmini koyarım :) widgetları yapan çok iyi yapıyo işte onun eline sağlık :kop: Teşekkür ederim kardeşim :)

klasör modu dediğin thumbnailfolders dimi? yoksa ayrı bi mod mu war bide o pronun yeni bi wersiyonu çıktımı yaa. sen bana pm den hem menüyü hemde o modu yollasana :)

- - - Eklendi - - -

abi şu togglelerin linkini verirmisiniz çok hoş duruyo

gelcek kardeş nasipse yarına gelecek :) eklemeler yapıyorum da sayıyı baya bi çoğalttım büyük bi set hazırlıyom :) bikaç tane daha kaldı onlarıda yapayım sonra paylşacam :oke:

- - - Eklendi - - -

Çok derli toplu mis gibi :D

menü bumu :kop:menü de telefon kadar minikmiş :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

Avkon güzel.Widgetlar güzel.Najanaja abi bize verme zaten :lac: :D 4 sade ekran kızlarda güzelmiş ama :)

Abi neden apps ya da games gibi isimler koydun :D Türk değil misin sen :D
Teşekkür ederim can :) ingilizceyi severim böyle güzel oldu bende bozmadım hoş duruyo :D 2.resimdeki kızı seviyom ya çok güzel :D

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
najanaja

najanaja

Üye

Avkon güzel.Widgetlar güzel.Najanaja abi bize verme zaten :lac:

kardeş açıklamayı yaptım sayıyı baya bi çoğalttım yarına geliyo :) sabret gari sleeple bu kadarı yeter verikoy dedi ondan verdim onada :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

klasör modu dediğin thumbnailfolders dimi? yoksa ayrı bi mod mu war bide o pronun yeni bi wersiyonu çıktımı yaa. sen bana pm den hem menüyü hemde o modu yollasana :)

- - - Eklendi - - -

gelcek kardeş nasipse yarına gelecek :) eklemeler yapıyorum da sayıyı baya bi çoğalttım büyük bi set hazırlıyom :) bikaç tane daha kaldı onlarıda yapayım sonra paylşacam :oke:

- - - Eklendi - - -

menü bumu :kop:menü de telefon kadar minikmiş :)
Ne bekliyodun kesmedi mi seni :sopa: klasör modu işte herşey klasöründe uygulama yükledin mi uygulamaya oyun yükledin mi oyunlara falan gidiyo pro değil yani mod uyguluyosun kardeşim :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Ne bekliyodun kesmedi mi seni :sopa: klasör modu işte herşey klasöründe uygulama yükledin mi uygulamaya oyun yükledin mi oyunlara falan gidiyo pro değil yani mod uyguluyosun kardeşim :)

yok kesmedi :) yaw bende bişi sandım ne gerek var ona sonuçta elinle de taşıyabiliyon :) benim de menü öle zaten iki klasör oluşturdum oyunlar ve prolar die hatta müzik klasörü haritalar sosyal falan hepsine klasör oluşturup katagorilere ayırdım menümde sadece telefonun orjinalleri var :9 ben sewmem öle boydan herşey bisürü şey yüklüyoz uygulamamı arayacam :)

burakkk97

Üye
ben de sadece ikonsuzlar diye bi klasor var ona da adi uzere ikonsuz oyun uyg vs koyuyorum kalani daginik :) ama alttaki arama butonunu kullanip duruyorum :) yoksa bulmak cok zor :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

yok kesmedi :) yaw bende bişi sandım ne gerek var ona sonuçta elinle de taşıyabiliyon :) benim de menü öle zaten iki klasör oluşturdum oyunlar ve prolar die hatta müzik klasörü haritalar sosyal falan hepsine klasör oluşturup katagorilere ayırdım menümde sadece telefonun orjinalleri var :9 ben sewmem öle boydan herşey bisürü şey yüklüyoz uygulamamı arayacam :)
Aynen bende sevmiyom aşağı doğru pro ara falan :) modu çaktım hem klasörlerin ikonlarıda temaya göre değişiyo güzel oldu :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
ben de sadece ikonsuzlar diye bi klasor var ona da adi uzere ikonsuz oyun uyg vs koyuyorum kalani daginik :) ama alttaki arama butonunu kullanip duruyorum :) yoksa bulmak cok zor :)

ikonsuz uygulamada mı war :) walla ilk defa duyuyom daha hiç ikonu olmayan uygulama denk gelmedi bana :) ben daha o butonu hiç kullanmadım walla :) dedim gibi herşeyin yeri belli zaten ew ekranında da kısayolları war görmüşsünüzdür :) tıklıyom pro klasörüne promu açıyom o kadar basit :)

tempestshine

tempestshine

Üye

ikonsuz uygulamada mı war :) walla ilk defa duyuyom daha hiç ikonu olmayan uygulama denk gelmedi bana :) ben daha o butonu hiç kullanmadım walla :) dedim gibi herşeyin yeri belli zaten ew ekranında da kısayolları war görmüşsünüzdür :) tıklıyom pro klasörüne promu açıyom o kadar basit :)

Sen kaliteli tema kullanıyon da ondan :sirit: bende sadece sims oyununun ikonu değişmiyor :(

• Beğen

burakkk97

Üye

ikonsuz derken mesela social uygulamasi gibi belli bi standarti olmali benim uygulamalarin :) yoksa sakliyorum gozukmesin diye gibi :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
iyide ona ikonsuz denmez ki sadece o tema ikon deiştirmiyo :) ayrıca her tema deiştirişinde uygulamaların klasörünümü deiştiriyon sen şimdi :D yada tek tema kullanıyosun :)

- - - Eklendi - - -

Sen kaliteli tema kullanıyon da ondan :sirit: bende sadece sims oyununun ikonu değişmiyor :(

ikonsuz deince ben hiç ikonu yok sndım :) o temayla alakalı sonuçta öle bende de oluyo o kadar önemli deil benim için önemli olan ana menü üzgün görünsün klasör içleri sorun deil :)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
menum sahane oldu gercekten

stainless steel

stainless steel

Üye

Üst Alt