Htc One X jelly Bean Yalanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaşlar güncellemenin Türkiye'ye gelmesine az bi süre kaldı. Ertelenme falan yok Avrupa'da dağıtım çoktan başladı. Bu hafta içerisinde gelmesini bekliyorum Türkiyede ki cihazlara :oke: Dağıtım sırası İmei Numarasına göre gelmekte Cid numarasına göre değil bilginize...

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Arkadaşlar güncellemenin Türkiye'ye gelmesine az bi süre kaldı. Ertelenme falan yok Avrupa'da dağıtım çoktan başladı. Bu hafta içerisinde gelmesini bekliyorum Türkiyede ki cihazlara :oke: Dağıtım sırası İmei Numarasına göre gelmekte Cid numarasına göre değil bilginize...

Aynen kardeşim.Avrupada başladı zaten.Hollanda'da yüzyüze yetkiliyle konuşmuş birisi.Bu ay sonuna kadar kesin alacaksınız demişler.Dediğin gibi bende imei numarasına göre olduğunu öğrendim.

ultrasivas

Üye
    Konu Sahibi

hoş geldin tekrar aramıza ustad gelişim hızlı oldu sonunda mujdeli haberi verdin bize eger sen dıyorsan kesin bir yerden duymussundur veya ogrenmıssındır :) Htc yetkililerine soracagıma bılmedıgım konuları sana sorarım en azından kesın cevaplar alirim :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aynen kardeşim.Avrupada başladı zaten.Hollanda'da yüzyüze yetkiliyle konuşmuş birisi.Bu ay sonuna kadar kesin alacaksınız demişler.Dediğin gibi bende imei numarasına göre olduğunu öğrendim.

Bekliyoruz hocam mutlaka gelecektir :)

hoş geldin tekrar aramıza ustad gelişim hızlı oldu sonunda mujdeli haberi verdin bize eger sen dıyorsan kesin bir yerden duymussundur veya ogrenmıssındır :) Htc yetkililerine soracagıma bılmedıgım konuları sana sorarım en azından kesın cevaplar alirim :)

Hoşbuldum hocam da sizler için yazdım yoksa artık benim bilgim bende kalır burda paylaşım yapmam. Soracağın sorular için elimden geleni yaparım hocam ne demek söylediklerin için ayrıca teşekkür ederim :) İmzamı okursanız hala neden burda yazdığımı anlarsınız :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada bu hafta gelmese bile aralık ayına sarkması ihtimal dışı. Nedenini sorarsanız Htc gibi bir firma, bu kadar övgüler ve beklentilerle çıkarmış olduğu One X modeli için Ekim ayında gelecek diyip eğer o güncellemeyi dağıtmazsa ay içerisinde itibarının nasıl gölge de bırakılacağını diğer firmalarca ve müşterilerce biliyor ve buna göre hareket ediyor şüpheniz olmasın :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Aynen abi sende haklısın.
Beraberce bunu tartıştık arkadaşlar Tarık abimle, şu sonuca vardık. Güncellemeler cihazın dağıtım ülkesine bağlı, bu kesin. IMEI ve CİD numaralarıda paralel şeyler. Yani IMEI ve CID güncellemeyi etkileyen iki faktör. Ama CID numarasıda IMEI'ye bağlı olduğundan asıl faktör IMEI. Bununla birlikte CID numarasıda bir faktör bunu da belirtelim.

saruman_me

saruman_me

Üye
arkadaşlar ben htc one x satıp üzerine 200 tl verim one x+ aldım eğe bu günceleme bu cühazdaki gibi olursa süper olur inanılmaz akıcı vede hızlı jelly bean htc ye inanılmaz bir hava katıyor...
[h=2][/h]

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
arkadaşlar ben htc one x satıp üzerine 200 tl verim one x+ aldım eğe bu günceleme bu cühazdaki gibi olursa süper olur inanılmaz akıcı vede hızlı jelly bean htc ye inanılmaz bir hava katıyor...

vaniksplas'ın sadece siyah rengi var demi :) Beyaz one x kadar çekici mi ? :)

saruman_me

saruman_me

Üye
vaniksplas'ın sadece siyah rengi var demi :) Beyaz one x kadar çekici mi ? :)

valla ben bu işten bişi anlamadım one x te oynadığım oyun hani şu çıkan son araba yarışı one x te kasılmıyor ama one x + da inanılmaz kastı ayar oldum..:/ artı dışa veren seste bir cızırtı var onuda çözemedim buarada siyah kardeşim 64gb lık modeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt