Siz Olsaydınız Hangi Evcil Hayvanları Beslemek İsterdiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

evcil hayvanlardan hangisini beslemek istersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    113
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
allah ne verirse :kop:

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Köpek olabilir. :)

15097

15097

Üye
kedi veya köpek beslemeyi isterim :)

---------- Eklendi @ 21:21:13 ---------- Yazıldı @ 21:20:44 ----------

hatta mümkünse ikisini birden beslemek isterim :ehe

-efşan

-efşan

Üye
Köpek, kuş, balık besliyorum. :) Kedi de beslerim :)

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Kesinlikle muhabbet kuşu.Almak üzereyim zaten:good::good::good:

DDorlion

DDorlion

Üye
Tabbiki Köpek :D

PixelWolf

Üye
ennnnn güzeli kedi çünkü onların mırmırlarını miyavlamalarını oyunculuklarını çokk seviyorum çok tatlı oluyorlar. şu an 4 kedim var :oke: ama evde beslemiyorum :dry: onun dışında evde su kaplumbağası ve kanarya besledim :P: hayvanlara bayılıyorum

dr fire

dr fire

Üye
kedi(6ay yavru kalan ve çok yumuşak olandan), köpek(boo, chow chow, sibirya kurdu, golden retriever, sivas kangalı), tavşan(özellikle turuncu-kahve, tonlarındaki hollanda loop), koala, yılan
bu kadar yeterli bence :tebessüm:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
maymun

somurtukk

somurtukk

Üye
ben kedi ve köpek besliyorum daha önce muhabbet kusu ve tavsan da beslemıstım. balık beslemek isterdim. yada bır hamster

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

aa balıklarınız m vardı. yanınızda götürseydiniz keske :)
evde zaten bırak şu balıklarla uğraşmayı derslerine bak diyip duruyorlardı nasıl getirecektim hem uzun yolda sıkıntı oluyor telef olurlardı :)

rsm39

rsm39

Üye
balık besliyorum.imkan olsa husky beslemek isterdim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
balık besliyorum.imkan olsa husky beslemek isterdim.

husky beslenecek hayvan değil yazın çok sıkıntılı oluyor arkadaşımda vardı tüy döküyordu yazın hep buzdolabının önünde ağlıyordu açar açmaz içine girmeye çalışıyordu soğuk iklim hayvanı olduğundan biraz sıkıntılı

somurtukk

somurtukk

Üye

husky beslenecek hayvan değil yazın çok sıkıntılı oluyor arkadaşımda vardı tüy döküyordu yazın hep buzdolabının önünde ağlıyordu açar açmaz içine girmeye çalışıyordu soğuk iklim hayvanı olduğundan biraz sıkıntılı

aynen yazık hayvana. kıyamam :(

bu arada balıklarınıza kım bakıyor?

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

aynen yazık hayvana. kıyamam :(

bu arada balıklarınıza kım bakıyor?
ablam hergün arayıp yapması gerekenleri söylüyorum sağolsun iyi bakıyor hala yaşıyorlar ama tam çiftleşme zamanları büyüdüler yavru tutuyorlar ama doğuramıyorlar orda olsaydım şimdi bir sürü bebelerim olmuştu :)

somurtukk

somurtukk

Üye

ablam hergün arayıp yapması gerekenleri söylüyorum sağolsun iyi bakıyor hala yaşıyorlar ama tam çiftleşme zamanları büyüdüler yavru tutuyorlar ama doğuramıyorlar orda olsaydım şimdi bir sürü bebelerim olmuştu :)

oyyy oyyy :D

- - - Eklendi - - -

oyyyy oyy :)

Üst Alt