ben kedi ve köpek besliyorum daha önce muhabbet kusu ve tavsan da beslemıstım. balık beslemek isterdim. yada bır hamster

balık deme![]()
neden peki?

gurbetteyim özledim çocuklarımı![]()

evde zaten bırak şu balıklarla uğraşmayı derslerine bak diyip duruyorlardı nasıl getirecektim hem uzun yolda sıkıntı oluyor telef olurlardı
aa balıklarınız m vardı. yanınızda götürseydiniz keske![]()

balık besliyorum.imkan olsa husky beslemek isterdim.
husky beslenecek hayvan değil yazın çok sıkıntılı oluyor arkadaşımda vardı tüy döküyordu yazın hep buzdolabının önünde ağlıyordu açar açmaz içine girmeye çalışıyordu soğuk iklim hayvanı olduğundan biraz sıkıntılı

ablam hergün arayıp yapması gerekenleri söylüyorum sağolsun iyi bakıyor hala yaşıyorlar ama tam çiftleşme zamanları büyüdüler yavru tutuyorlar ama doğuramıyorlar orda olsaydım şimdi bir sürü bebelerim olmuştu
aynen yazık hayvana. kıyamam
bu arada balıklarınıza kım bakıyor?

ablam hergün arayıp yapması gerekenleri söylüyorum sağolsun iyi bakıyor hala yaşıyorlar ama tam çiftleşme zamanları büyüdüler yavru tutuyorlar ama doğuramıyorlar orda olsaydım şimdi bir sürü bebelerim olmuştu![]()

ablam hergün arayıp yapması gerekenleri söylüyorum sağolsun iyi bakıyor hala yaşıyorlar ama tam çiftleşme zamanları büyüdüler yavru tutuyorlar ama doğuramıyorlar orda olsaydım şimdi bir sürü bebelerim olmuştu![]()