Siz Olsaydınız Hangi Evcil Hayvanları Beslemek İsterdiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

evcil hayvanlardan hangisini beslemek istersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    113
minoo

minoo

Üye
Kedii somuru:

zaza

zaza

Üye
örümcek çok süper ya yılanda öyle:eller:

Phobersus

Phobersus

Üye
Köpeğim Olsun İsterdim Özellikle Sibirya Kurdu :oke:

minoo

minoo

Üye

Şuna baksanıza yaa nasıl da şirin :( Kedi işte daha şirini var mı :(

greenmile

greenmile

Üye
köpek besliyordum bi aralar en sadık hayvan köpektir

MetQ7

MetQ7

Üye
Evcil bir hayvan olarak insan beslemek isterdim:ehe

Kral 63

Kral 63

Üye
tavuk:ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
en baştan beri köpek istemiştim Alman Kurdu cinsinde fakat babamın bi arkadaşı bize kendi köpeğinin yavrusu vermişti.Sonuçta sevimli bişey :D Labrador Retriever:ehe

canturgay

canturgay

Üye
balıklar güzel oluyor:)

pelın_

bı cok kere balık besledım ama buyuk bı akvaryuma sahıp olmadıgımdan dolayıhep olduler :( bıkersındede kus vardı onuda kedı yedı sonra ben cok uzuldum bıdaha hayvan beslemıyorum

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Büyük konuşmıyımda kuşu hiç sevmiyorum.Hamster ve köpek en sevdiğim evcil hayvanlardır :oke:

Adilx05

Adilx05

Üye
Kuş Zaten 2 tane Muhabbet Kuşum Var :oke:

technochick

technochick

Üye
Kefi de köpek de olur ikisi de çok eğlenceli ve insancıl ve oyuncular:):) hatta şu yavru kedilerden istedim görünce :P:P

lolaman

lolaman

Üye
En iyisi kuş alacaksın bir afrika papaganı bagla tasmayı :D yanında geziyo yada omzuma alıyorum orada keyfine bakıyo mafya gibi hayvan yürürken kedi görünce vay o kedinin haline :D:kop:

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Süs köpeği :)

gnox

Üye
köpekler zenciy bnzer uysallardır ama yok yere saldırırlar oğlumun gözünü görüyormusun bi köpmiz vardı o yaptı durduk yere bnd bastım tetiğe dagıttım koca gafasını (yeşil yol ) galiba böyleydi tam terside oalbilir

----------Eklendi @ 23:07:45 ---------- Yazıldı @ 23:06:06 ----------

b n tavşan bessledim tavsiye tmem çok şirinler çok uysalalr çok oyuncular ama altlarını temizlemek bi işkence bide eziyet ediyoruz salarım eved emeyi heryer iymey çalışıyolar kabloları ısısrır çarpılır mazallah tavşan bslemeyin bnce ama aşkım geri gelse bn yin bakarım ona

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Kuş Zaten 2 tane Muhabbet Kuşum Var :oke:

biri dişi biri erkekse çok kötü seçim yapmışsın dostum muhabbet kuşları eğer dişi ve erkek aynı kafesteyse senin onları ayıracağını düşünür.

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
benim istediğimin hepsi ewde var kaplumbağ balık kanarya muhabbet bide bir sürü çiçek

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bi pitbull beslemeyi düşünüyorum

Üst Alt