Windows 8 yükledim [ Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaNq3rB0y2

Üye
xp :yuru

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bana da link atarmısın :D

otostopçu

otostopçu

Üye
win98 linki olan varmı ?

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Windows 8 her ne kadar sistem olarak daha hızlı, oyunlarda daha verimli olsa da, bana hep itici gelmiştir. Aero'yu (saydam pencereler) kaldırmaları, yumuşatılmış köşeleri kaldırmaları, tek ve sade renk kullanmaları, tıpkı windows 95 zamanına geri dönmüş gibi oldum. Aynı görsel özellikleri windows 7'den kıssam o da hızlanırdı zaten. Yok sağolun kardeş, darısı windows 9'un başına.

Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
    Konu Sahibi
konuya yazdim arkadaslar

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Pc donanımları ne olacak. Benim pc eski (cok eskide değil ama) win7 yuklediğimde bile ses ve ekran kartının driwerini istiyor. Netten guc bela buluyom zaten. (fazla anlamıyorum ondan) hele ekran kartı arasamda randıman alamıyorum. Her zaman win. Xp donmek zorunda kalıyom. Xp'den sonrasını desteklemiyormu ne bilemiyorum.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kardeş bunu kurunca oyunlarım vs.. yani yerel disk D gider mi ? bir de bana nasıl kurulduğunu detaylı bir anlatırmısın teşekkürler şimdiden.

PriZm

PriZm

Üye
Windows 9 çıkana kadar Windows 7 ve Ubuntu ile devam.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Pc'ye her hangi bir surumu kurdunmu. Onemli olanda bu cunku isletim sistemini kurmak pc'ye oyun yuklemek kadar basittir. Bilmeyenlere bunu cok abartırlar. Yok yanlıs yaparsan pc coker yanar calışmaz vs vs

- - - Eklendi - - -

kardeş bunu kurunca oyunlarım vs.. yani yerel disk D gider mi ? bir de bana nasıl kurulduğunu detaylı bir anlatırmısın teşekkürler şimdiden.

mobilden giriyom. Sayfa atlamış

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
etkinleştirmeyi telefonla mı yaptın?

Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
    Konu Sahibi

bir şey olmaz hocam, işletim sistemini Dye kurmadığın sürece bi değişiklik olmaz. diğer masaüstündeki dosyalarda windows.old olarak kopyalanıyor istersen de kurarken "dosyalarımı koru" seçeneğini seçerek sadece işletim sisteminizi yükseltebilirsiniz (format atılmaz.)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ayrıca başlat menüsü olmadan olmaz diyenler start menü 8 programı ile başlat menüsü ekleyebilirler :ehe

MertcaN9

MertcaN9

Üye
nasıl yüklendiğini rica edip sorsam :D

- - - Eklendi - - -

r.p sınırlıymış kardeşim senin attığın link de o oluyor ne yapacağız peki süresi dolduğunda ?

Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yüklendiğini rica edip sorsam :D

- - - Eklendi - - -

r.p sınırlıymış kardeşim senin attığın link de o oluyor ne yapacağız peki süresi dolduğunda ?

sınırlı değil kardeşim süre falan yok

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hiç bi sorun yok valla 10 numara :ehe

neden kararlı sürümü yüklemedin peki :D kararlı sürümden farkları nedir kısıtlmı bir şeyler peki ?? :D bir de bir şey soracam da özel mesaj kutunu bir boşaltsan :D

• Beğen
Tepkiler: Beyinli Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt