Galaxy s2 alacağım fakat bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 alacağım fakat bir soru
s2 almayı düşünüyorum fakat ürün kore üretimi dedi adam . Telefon orijinal fakat antenli , yani telefonun üzerinde anten var . Sıkıntı olur mu ? Telefon konusunda . Telefonun resimi şu, resmin sol tarafında hafif anten çıkığı var zaten . Arka tarafındada bir işaret . Sizce sorun olur mu ?

awdil

awdil

Üye
Bildigim kadari ile s2 modeli antensiz.Genel de cin mali cakma modeller de anten oluyor.Peki fiyat nedir?

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 750 lira . Adam orijinal diyor . Görüntüleride var , bildiğin s2 . Sadece anteni var

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Sıfır ise mümkün değil :kotu:

avcitalip

avcitalip

Üye
Fiyat 750 lira . Adam orijinal diyor . Görüntüleride var , bildiğin s2 . Sadece anteni var

:allalla:

bana sorarsan %100 fakedir ve alırsan satamazsın o yüzden alma elinde patlar :oke: bir kutunun arkasında sol alttaki model numarasını yazarmısın ?

birde o yazının sağında ülke adlarının kısaltılmışları var onların içinde TR var mı ? varsa :hmmm :allalla: Türünün Tek Örneği Olabilir :ehe

71fatih

71fatih

Üye
%100 1. sinif replika orjinal degil
uzak dur.

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
yok beyler fake değil . Özel üretim telefon ve yurt dışından geldiği için ucuz . İsterseniz size link :

Buda bir diğer alan arkadaşın sıkıntısı :

QUANTİN

QUANTİN

Üye
yok beyler fake değil . Özel üretim telefon ve yurt dışından geldiği için ucuz . İsterseniz size link :

Buda bir diğer alan arkadaşın sıkıntısı :

telefon fake arkadaşım hangi s2 de anten var :D illa orijinal diyorsan al 1 aya kalmaz 100 tl ye elinden çıkartamazsın bilgin olsun

nomad2323

Üye
bencede alma arkadaşım 750 tl az bi para değil.ya üstüne biraz para koy git orjinal bilindik bir yerden al yada atrix gibi birşey al.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sahte oldugunuzu soyluyoruz tersini iddaa ediyorsun keyfin al kullan sonra dan hazirlarsin bizi. :oke:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Alma bence.

hakan_710

hakan_710

Üye
o paraya ancak 2. el s2 alabilirsin. o da çok yıpranmış olur. 2. el s2 ler 850-900 e satılırken adam sana sıfır cihazı neden o fiyata versin. dediğin model kore için özel üretilmiş bir cihazmış ve tv için dahili anteni varmış. fiyata aldanıp alırsan yarın birgün buralara gelip yok telefonun şu özelliği tr de çalışmıyor yok şöyle yok böyle dersin. sakın alayım deme yoksa arkadaşların dediği gibi iki gün sonra 150 - 200 liraya bile satamazsın.

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadaslar bu urun face falan diyil kore için ozel uretilmiş bir s2 model numarasıda SHW-M250S googlede arastıra bilirsiniz... ama ulkemizde tv uygulaması calısırmı orasını bilemem.......

somurtukk

somurtukk

Üye
aynen o telefonu alma bencede arkadaslara katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt