Htc One X jelly Bean Yalanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultrasivas

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X jelly Bean Yalanı
Merhaba arkadaşlar 2 dk once htc ıle telefonda gorustum ve htc nın bana aynen soyledıgı htc one x e jelly bean ne zaman gelecegı bellı degıl önceden 19 20 kasım dıye bilgilendirmişlerdi ama dun gece 1 e-mail geldi ve guncellemenin ıleri bir tarihe ertelendiği ve bu tarih ne zaman olacagı belli değil dediler bende dedim o zaman sitenizden 1 acıklama yapın herkes bılgilensın dıye onlarda marka değeri için boyle bir şey yazmalarının mumkun olmayacagını soyledıler kısacası su arkadaslar güncelleme yine yalan oldu. :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yapma ya ...
Bu yapılan saçmalık ama .

ultrasivas

Üye
    Konu Sahibi
Yapma ya ...
Bu yapılan saçmalık ama .
bende aynen soyledım dalgamı gecıyorsunuz bızle dedım yapacak bısey olmadıgını guncelleme verılen cıhazlarda gerı donusu olmayan hatalar meydana geldıgını soyledıler bende boyle yaparak kullanıcılarınızı kendınızden sogutuyorusunuz dedım benım telefon numaramı felan aldılar bana donus yapacaklar tekrar merakla beklıyorum sonucunu yıne yazarım

SilentOne

SilentOne

Üye
iyiki s3 almısım walla 4.1.2 e geçicez siz hala 4.1.1 e geçmedinz

ultrasivas

Üye
    Konu Sahibi
iyiki s3 almısım walla 4.1.2 e geçicez siz hala 4.1.1 e geçmedinz
kardes bızım amacımız 4.1.1 e felan gecmek degıl gercekten bıze bır soz verıyorlarsa o sozun arkasında durmalarını ıstıyoruz baska bır amacımız yok sımdı s3 ve one x tartışmasına gırmeye gerek yok :) 2 telefonda farklı alanlarda lıder sonucta suan piyasada bulunan en gozde 2 telefon :D

saruman_me

saruman_me

Üye
Bu ay bitmeden gelmez

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bence 1 hafta içinde gelecek güncelleme. Gecikmenin sebebi Türkiye'de başka sorunların olması.
-------------
Güncelleme diğer ülkelere geldi, sorun Türkiye'de.

saruman_me

saruman_me

Üye
hem neden bu kadar acele ediliniyor cihaz zaten şu an istenileni yapıyor

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Arkadaşlar bende sürekli görüşüyorum.HTC Türkiye ile görüşmeye gerek yok bence.Hepsi cahil.Diğer ihtimalde hiç bişey söylememeleri gerekiyor.Uluslar arası Htc ile ingilizce olarak birçok gez görüştüm.En son bugün görüştüm.Güncellemenin başladığını Ota zamanlaması yüzünden böyle bir gecikme olduğunu söylediler.Şuan yaymaya başladık diyorlar.Bu ay bitmeden alırız bence.Bazı yerlerde de bikaç söylenti var Ota ağında bazı sorunlar varmış.Bakalım Artık 2012 de alalım da :))

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
HTC yetkililerinin ağzından laf almak çok zor. Helede şu temsilciler varya destek sisteminde onları yumruklayasım var. Güncellemeler gelmeye başladı çoktan Uğurunda dediği gibi sadece Türkiyede yok diğer ülkelerde var hatta ve hatta Taiwan'da HTC J satışa bile çıktı :) Bana kalırsa bu hafta içi bize güncelleme gelicektir ( cid m27 ).

Şu s3 kullanan arkadaşın bu konuda ne işi var acaba? Samsung'u övücem derken bu telefona çamur atamazsın kardeş hele konu one x olursa..! Burada one x'in s3'ü nasıl ezdiğini anlatmama gerek yok azıcık bilgi sahibi olan herkez bilir bunu. ( Sense arayüzü yeter )

Neyse polemiğe girmiceğim. Güncellemenin dün dağıtılmaya başlandığı ve bu hafta içinde bizlere gelmesi bekleniyor.(Kaynak sağlam:))

- - - Eklendi - - -

Ota ağında bazı sorunlar varmış. :))

Katılıyorum

ultrasivas

Üye
    Konu Sahibi
HTC yetkililerinin ağzından laf almak çok zor. Helede şu temsilciler varya destek sisteminde onları yumruklayasım var. Güncellemeler gelmeye başladı çoktan Uğurunda dediği gibi sadece Türkiyede yok diğer ülkelerde var hatta ve hatta Taiwan'da HTC J satışa bile çıktı :) Bana kalırsa bu hafta içi bize güncelleme gelicektir ( cid m27 ).

Şu s3 kullanan arkadaşın bu konuda ne işi var acaba? Samsung'u övücem derken bu telefona çamur atamazsın kardeş hele konu one x olursa..! Burada one x'in s3'ü nasıl ezdiğini anlatmama gerek yok azıcık bilgi sahibi olan herkez bilir bunu. ( Sense arayüzü yeter )

Neyse polemiğe girmiceğim. Güncellemenin dün dağıtılmaya başlandığı ve bu hafta içinde bizlere gelmesi bekleniyor.(Kaynak sağlam:))

- - - Eklendi - - -

Katılıyorum

kaynak kim acaba gercekten cok merak ettim :)

Alembey

Üye
Root yapmamak icin kendimi zor tutuyorum ya

enes122

enes122

Üye
Arkadaslar benim telefon yurtdışı pasaport kayıtlı orjinal jelly bean romu atsam mı zaten garantisi yok..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Benim telefon zaten garantili değil ... :)

ultrasivas

Üye
    Konu Sahibi
sonra donanımhaberde konu açarsın demi uyanık :zzz:

- - - Eklendi - - -

evet actım herkesın haberı olsun ıstedım sonucta htc nın yaptıgı yanlısı herkes ogrensın cıhaz alırken bunları goze alsın dıye soyledım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt