Sony Ericsson Xperia Arc S Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Arc S Kullananlar Buraya

Ya arkadaşlar bu indirim de ya şimdi beni şeytan dürttü yani indirirm de ya aslında bunu da alabilirm ilerde yani daha almayacağım ama düşünüyom.Biri beni Arc S hakkın da bilgilendirebilir mi ? Donanım yazılım bi de bu android en son hangi sürüm yükleniyor buna iyi mi yani yazılımı neyin :hmmm

Nokia 701 alacaktım ama aklım buna kayıyor

Sony Ericsson Xperia Arc S Kullananlar Buraya Yorum Atsın .

Arkadaşlar ben zaten 1250 tl den 850 tl ye indiği için alma fikri aklıma yattı yoksa android almazdım

Ekli dosyalar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Karizma telefon .
İşini rahatlıkla görür .
Android 4.0.4 yükleniyordur herhalde .

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Karizma telefon .
İşini rahatlıkla görür .
Android 4.0.4 yükleniyordur herhalde .

Yani onu kurduk diyelim donma takılma falan yapar mı acaba ? öyle bişiler duydum ben yani ice cream ile ilgili sony sıkıntı yapıyor diye

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Konuya görsel ekledim , donanım düşük sanırım arkadaşlar GPU ve RAM yetersiz gibi

oyunlarda kasma falan yapar mı acaba iler de , ben uzun süre kullanmak istiyorum :(

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Şansımı yaaa ürün geçici olarak temin edilemiyor diyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Oyundan ziyade normal kullanımda sıkıntı yaratmayacak bir cihaz. Oyunlar için adreno 205 biraz düşük kalabilir. Onun dışında ram 512 mb ama swap gibi yöntemlerle biraz daha ram yönünden rahatlatılabilir. Ancak bu cihazı alıp ics stock romla kullanacaksan sıkıntı yaşayabilirsin. Biraz kullanıcı müdahalesi isteyen bir cihaz yani.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kullanıcı müdahalesi isterse buradayım kardeşim :) Gelelim telefona
1,4 ghz işlemci hızı>İşlemci iyi bildiğim kadarıyla custom kerneller ile rahatlıkla 2ghz oluyor. Ama 1,4 ghz hız şimdilik tatmin edici
512 mb ram> Ram şimdilik idare eder ama ne yazıkki Facebook uygulaması gibi bazı uygulamalar oldukça fazla ram kullanabiliyor. Özellikle Facebook :off:
8 Mp Exmor Sensör Kamera> Oldukça iyi bir kameraya sahiptir. Exmor Sensör ile biraz daha iyi gece çekimleri yapabilirsiniz.
Led Sony Bravia Engine Ekran: Led ekran parlak bir ekrana sahiptir amelod kadar olmasada. Sony Bravia Engine ile daha kaliteli video, fotoğraf elde etmakle birlikte parlak bir ekran sağlar.
Son olarak ise oldukça şık bir tasarıma sahip.
Yazılım: Telefon 2.3.4 ile gelir ama Pc Compaion veya FlashTool ile güncellenebilir.
Custom rom desteği ise tatmin edici derecededir.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
850-900 tl ye bundan iyisı var mı sızce ?

saruman_me

saruman_me

Üye
o fiyata evo 3d alabilirsin güzel cihaz..

Kerim.336

Üye
Ace2 sola veya ikinci el s2 daha iyi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
2. el temiz S2 alırsan ram sıkıntısı yaşamazsın. Biraz da custom rom işine bulaşırsan yeter artar sana.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Yani onu kurduk diyelim donma takılma falan yapar mı acaba ? öyle bişiler duydum ben yani ice cream ile ilgili sony sıkıntı yapıyor diye

Evet ics sorunlu kasiyor aksini idda eden kördür.

Fakat hem neo v olsun hem arc s piyasada açamayacağı oyun uygulama yok
Heleki ikisinin tasarımlarıda mükemmel

2.3 sürümü harikulade çok stabil

amcalu1

amcalu1

Üye
Desire x araştır veya galaxy s3 mini bekle

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Android 4 yükleyınce ne oluyor ? 2. el istemıyorum. Samsunglar da hoşuma gitmiyor hiç bıri.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Android 4 yükleyınce ne oluyor ? 2. el istemıyorum. Samsunglar da hoşuma gitmiyor hiç bıri.
Sürüm güncel oluyor yeni gelecek bazı uygulamalar 2.3'e gelmeyecek diyorlar bu sebepten güncel sürüm tercihim

avcitalip

avcitalip

Üye
arc s beklenmeyen performansı veren bir telefon,701 ise sıradan bir SYMBİAN cihaz :evet: L920 falan deseydin neyse derdimde :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Her türlü Arc S almanı tavsiye ederim 701 almak iyi değil şu saatten sonra desteği kesilmiş bir symbian almak cesaret ister ama türk genci ölümden korkmaz :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla fişi çekilmiş bi symbian alınır mı 701 ? Ben her türlü Arc S alırdım.Fakat imkanın varsa daha fazla para biriktirip iyi bi android cihaz al

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu nasıl

arc ye göre yani :hmmm