Hayırlı Olsun![]()

Direksiyondan 100 mü? Hayırlı olsun.. Benim direksiyon 10.. Arkaya geri gidemiyorum daha... Peeh..

Kurs sana haber veriyordu galiba dosya hazır gel al diye. Sonrası tüm gün sıra beklemek ve para harcamak"Sistem bozuldu" kelimesini duymazsan bil ki bir şeyler ters gitmiştir hemen uzaklaş ordan
![]()
hayırlı olsun benim aldıgımda bi kaç gün oluyo kurs dosya için haber veriyo ama fazla sürmüyo sonra bi günde dört yüz tl harcıyorsun kart elinde![]()
500 tl kursa veriyomuşuz maliyeye 290 tl yatırıyomuşuz nasıl yapacağım bilmiyom ki 
nerelere para ödiyeceğiz onlarıda bilmiyorum ki500 tl kursa veriyomuşuz maliyeye 290 tl yatırıyomuşuz nasıl yapacağım bilmiyom ki
![]()
[ENGİN];5505934' Alıntı:
kursa dosyaları almayaa gidince anlatırlar şöförler odasına da gidecen
500 tl kursa verdikten sonramı alacağız dosyaları ? o aldıgımız dosyaları nereye vereceğiz emniyet müdürlüğünemi ?

http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/kingmortall-ehliyet-almis-gokhan-719591.html
zaten biliyorduk konu kilit![]()
![]()

Tebrikler Gökhan kazasız sürüşler diliyorum, tekrardan hayırlı olsun.orda direksiyon yazmıyor![]()
Tebrikler Gökhan kazasız sürüşler diliyorum, tekrardan hayırlı olsun.

KingofDriftyeni driftçi doğuyor abey 900 tl vereyim alacağım ehliyeti
saol abi teşekkr ederim![]()
Eyvallah Gökhan, artık ehliyeti aldığına göre yeni driftçimiz olarak nickte böyle bir değişiklik düşünebilirsin.güzelmiş![]()