Bu iş burda biteeerr dalın içerii :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bu iş burda biteeerr dalın içerii :D
motor 90 trafik 92 ilk yardım 93 veeeeeeeeeeeee

direksiyon 100 bekleyin ben geliyorum :D

dosyalarım nezaman hazır olur acaba biran önce almak istiyorum :hmmm

Mufche

Mufche

Üye
Hayırlı Olsun :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Direksiyondan 100 mü? Hayırlı olsun.. Benim direksiyon 10.. Arkaya geri gidemiyorum daha... Peeh..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kurs sana haber veriyordu galiba dosya hazır gel al diye. Sonrası tüm gün sıra beklemek ve para harcamak :D "Sistem bozuldu" kelimesini duymazsan bil ki bir şeyler ters gitmiştir hemen uzaklaş ordan :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kurs sana haber veriyordu galiba dosya hazır gel al diye. Sonrası tüm gün sıra beklemek ve para harcamak :D "Sistem bozuldu" kelimesini duymazsan bil ki bir şeyler ters gitmiştir hemen uzaklaş ordan :ehe

para sorun değil abi tirink diye sayacağım eline yeterki biran önce alayım parayı verdikten sonramı hazırlıyolar dosyayı ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Önce dosyaları toplarlıyorsun sonra dosyayı trafiğe götürüp haraçları yatırıyorsun, parmak izi falan veriyorsun, sıranı bekliyorsun ehliyetini alıyorsun. Trafikteki işi 1 günde halledersin.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hayırlı olsun benim aldıgımda bi kaç gün oluyo kurs dosya için haber veriyo ama fazla sürmüyo sonra bi günde dört yüz tl harcıyorsun kart elinde :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun benim aldıgımda bi kaç gün oluyo kurs dosya için haber veriyo ama fazla sürmüyo sonra bi günde dört yüz tl harcıyorsun kart elinde :)

nerelere para ödiyeceğiz onlarıda bilmiyorum ki :hmmm 500 tl kursa veriyomuşuz maliyeye 290 tl yatırıyomuşuz nasıl yapacağım bilmiyom ki :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nerelere para ödiyeceğiz onlarıda bilmiyorum ki :hmmm 500 tl kursa veriyomuşuz maliyeye 290 tl yatırıyomuşuz nasıl yapacağım bilmiyom ki :hmmm

kursa dosyaları almayaa gidince anlatırlar şöförler odasına da gidecen

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5505934' Alıntı:

kursa dosyaları almayaa gidince anlatırlar şöförler odasına da gidecen

500 tl kursa verdikten sonramı alacağız dosyaları ? o aldıgımız dosyaları nereye vereceğiz emniyet müdürlüğünemi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
500 tl kursa verdikten sonramı alacağız dosyaları ? o aldıgımız dosyaları nereye vereceğiz emniyet müdürlüğünemi ?

evet dedigim gibi kursa hesabı ödemeye gidince yapmanız gerekenleri söylerler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt