Kingmortall
Üye
Eyvallah Gökhan, artık ehliyeti aldığına göre yeni driftçimiz olarak nickte böyle bir değişiklik düşünebilirsin.![]()
ilerleyen zamanlarda olabilir daha para bulamadım koltuk çıkarmısın bana abi 900 tl

Eyvallah Gökhan, artık ehliyeti aldığına göre yeni driftçimiz olarak nickte böyle bir değişiklik düşünebilirsin.![]()

ilerleyen zamanlarda olabilir daha para bulamadım koltuk çıkarmısın bana abi 900 tl![]()
hmm aaa ııı bakarız ya bakarız...
hmm aaa ııı bakarız ya bakarız...
![]()

899 da olur sorun yok yani![]()

Hadi hayırlı olsun kardeşim .
Dikkatli ol he .![]()

Sürücü kursu seni gel buraya dosyanı al diye arar zaten. Oraya gittiğinde de yapman gerekeni anlatırlar kolay oluyor merak etme için rahat olsun. Ehliyeti aldığın ilk zamanlar bir trafik polisi çevirse de baksa şuna diye düşünürsün hep ama bir türlü kısmet olmaz
ehliyet olmasa her köşe başında seni beklerler.Ben sınavları geçtim, dosyam sürücü kursunda 1 yıldan fazla bekledi. Trafiğe yatıracak 300 lira bulup alamadıydım ehliyetimiSürücü kursu seni gel buraya dosyanı al diye arar zaten. Oraya gittiğinde de yapman gerekeni anlatırlar kolay oluyor merak etme için rahat olsun. Ehliyeti aldığın ilk zamanlar bir trafik polisi çevirse de baksa şuna diye düşünürsün hep ama bir türlü kısmet olmaz
ehliyet olmasa her köşe başında seni beklerler.

Trafikte el izi falan alacaklar daha .![]()

Valla 2009 da aldım ben .
O zaman internetten randevu var miydi hatırlamıyorum .
Ama trafikte parmaklarının tek tek izini alıyorlar makine ile ...

Evet hepsinin izini alıyorlar..
Tebrikler Gökhan hayırlı olsun![]()