Galaxy S IV Ocak ayında çıkabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S IV Ocak ayında çıkabilir
Güney Kore’li teknoloji devi Samsung’un yeni nesil Galaxy’i CES 2013 fuarında görücüye çıkaracağı söyleniyor. Ocak 8 – 11 tarihleri arasında gerçekleşecek olan CES 2013 çok yakın bir tarih olmasına rağmen Kore’li bazı kaynaklar bunun mümkün olabileceğini düşünüyor.

İddialara göre Kore’li bir gazeteciyle konuşan Samsung’dan bir yetkili, şirketin 1920 x 1080 Super AMOLED ekranlı, çok ince bir telefon üreteceğini söyledi.

Ortaya atılan iddialar sebebiyle tüm gözler iki aydan daha az bir zaman sonra Las Vegas’ta düzenlenecek olan Tüketici Elektronikleri Fuarı’na çevrilmiş durumda.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnşallah çıkmaz yoksa Lumia geri planda kalabilir :eller:

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 yeni çıktı :oha: :off:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hergün dua ediyorum inşallah çıkmayacak :eller:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Çıksın ya boşverin sanki satacak

___kaptan___

___kaptan___

Üye
oh ohh :eller: çıksın yaw çıksın :ehe

gunes34

Üye
s3 ü daha yeni aldık la :D

ZaZuM

ZaZuM

Üye
O değil de samsung her 6 ay da bi tel çıkarır oldu bu iyi değil bence şimdi bi tel çıkarsa diyecekler 6 ay sonra daha iyisi çıkacak bekleyip onu almak lazım falan ama bi nokta da iyi tel dünyasi çok hizli bi gelişim içersinde de ve samsung bu olaya çok fazla yardimci oluyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bence satmaz .

Astrosman

Astrosman

Üye
Kaç inch?

Placebo-

Placebo-

Üye
Millet s3'u yeni aldı..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
çıksın çıksın .. rekabet iyidir :D

erko merko

erko merko

Üye
Millet s3'u yeni aldı..

Teknoloji böyle nankör birşey işte :D Bugün s3 alırsın yakında s4 çıkar, lumia 920 alırsın bir kaç sonra yeni lumialar gelecek, birkaç ay önce gtx 690 aldım şuan piyasadaki en iyi ekran kartı fakat bir kaç ay sonra gtx 790 gelecek bu böyledir yani.

Kerim.336

Üye
Ama androidde telefonlar eskimiyor.mesela s2ler hala cok tutuluyor.s4 cikinca s3lerde tutulmaya devam edecek.ayrica telefon daha cikmadan ve ozellikleri bilinmeden nasil tutmayacak diyosunuz anlamadim:allalla:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bi kere tasarımı asla böyle olmaz demedi demeyin samsung yenilikçi bir şirket değil

erko merko

erko merko

Üye
Ama androidde telefonlar eskimiyor.mesela s2ler hala cok tutuluyor.s4 cikinca s3lerde tutulmaya devam edecek.ayrica telefon daha cikmadan ve ozellikleri bilinmeden nasil tutmayacak diyosunuz anlamadim:allalla:

Eğer söylentilerdeki gibi mali-t678 gpu kullanırsa uzun süre rakipsiz kalır sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt