Galaxy S IV Ocak ayında çıkabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim.336

Üye
Bakacaz artik:bilmem:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
:zzz: yenilikcilikten bahsediyorum mesela apple belkide enine gore boyu en uzun telefonu yapti yani bu yeniliktir baktiginda vaybe diyorsan yenilik olur galaxy s3 u gordugumde tasarimindan hic.etkilenmedim s2 ve 1 dede oyle

Dogan gorunumlu sahin araciligiyla

erko merko

erko merko

Üye
:zzz: yenilikcilikten bahsediyorum mesela apple belkide enine gore boyu en uzun telefonu yapti yani bu yeniliktir baktiginda vaybe diyorsan yenilik olur galaxy s3 u gordugumde tasarimindan hic.etkilenmedim s2 ve 1 dede oyle

Dogan gorunumlu sahin araciligiyla

İphone 5 için yenilik diyenide gördüm ya ne diyim :)

• Beğen
Tepkiler: Türe ve Polymath

MaxipmaN

Üye
her kafadan farklı ses çıkıyor forumda :ehe eğer çıkarsa s3 alanların yarısı ağlar :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
Çıksın çıksın.Rakipler yeni cihaz yaparken kızışma çıkıyor.Ve çok üstün cihazlar görebiliyoruz.Bu çıkarsa htc Two X çıkarır.Nokia Lumia 940 çıkarır.Iphone 5s vs vs.Yani çeşitlilik artar kanımca.

codblackops2

codblackops2

Üye
tasarım için konusuyorum: re-za-le-t bir tasarım :)

İnşallah gerçek değildir..

- - - Eklendi - - -

tasarım için konusuyorum: re-za-le-t bir tasarım :)

İnşallah gerçek değildir..

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
saruman_me

saruman_me

Üye
gs3 daha yeni aldık hele bir durun yaw..:/

Polymath

Polymath

Üye
Ne kadar çok şu Samsungu çekemeyen var.. Yiğidi öldür hakkını ver. Biri demiş samsung Yenilikçi şirket değil. Biri demiş İphone 5 süper yeniliklerle geldi :D en çok buna güldüm.. S3 satmış 30 mılyon..S4 satmaz diyen var. Hey Allahım...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bence çıkmaz. S3 baya iyi satıyo çünkü. Samsung bindiği dalı kesmez bence. Ayrıca şu konsept fotoğrafı bırakalım yahu :ehe

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Asparagas bir haber daha :hmmm adamlar (samsung) bu sıralar s4 gibi bir planımız yok diye açıklama yaptılar zaten . Ayriyetten s4 diye gösterilen resim bir hayranın yapmış olduğu konsept resimdir; s3 çıkmadan önce de bu resimle cıkıcagı söyleniyordu . 2013 hazirana kadar s4 beklemesin kimse bence....

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Ne kadar çok şu Samsungu çekemeyen var.. Yiğidi öldür hakkını ver. Biri demiş samsung Yenilikçi şirket değil. Biri demiş İphone 5 süper yeniliklerle geldi :D en çok buna güldüm.. S3 satmış 30 mılyon..S4 satmaz diyen var. Hey Allahım...
ben süper yenilik dedim mi ? tasarım olarak bir yenilik dedim bu mesajımın silinmesini hiç istemiyorum ama cidden ayar oldum ben apple fanı değilim olsaydım iphone 3gs alırdım wonder ile aynı fiyat iphone 5in tasarım olarak orjinal olduğunu anlatamadımya....

61semih

61semih

Üye
4,5 inçten büyük olmaz umarım.donanımı zaten yapar iş batarya ve telefonun boyutu.

bberry09

Üye
Okadar yorum okudum bırı satmaz bırı rezalet nebılım onune gelen kotulemıs veya yakınmıs ya arkadaslar sunu hıc dusundunuzmu bu adam lar bunlar yapmıs veya yapmaya calısıyor kafa patlatıyor bunları bıze sunuyor bır tesekkur veya nebılım taktır etmek varken neden herkes bu zıhnıyette sımdı dıyecekler tabı yapcaklar para kazanıyorlar veya ıslerı bu fln dıye bılırsınız ama olması gerekende bu onlarda degılde bu sekılde dusunenler yapaydı bız bı goreyseydık ne yaptıkları bır seyı yapmak ıcın sermaye gerektır sermaye olmasıda yeterlı degıldır bazı seyler ıcın neyse uzatmaya gerek yok sadece adamları bı taktır edın arkadaslar

Sakın sozlerımden sahsı alıp dusunmeyın genele konusuyorum

MaxicepManyagı

Üye
ya tamda not2ye heves etmişken yapılmaz bu inş çıkmaz :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Çıksın S2 ucuzlar :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt