Küçükken yanlış bildiklerimiz :)

Sponsorlu Bağlantılar

somurtukk

somurtukk

Üye
:ehe

darkness24

Üye
duştan çıkarken birisinin bana sıhatler olsunu dediğini saatler olsun zannederdim :D Ne aptalmışım :D

paşa06.40

paşa06.40

Üye
arabanın direksiyonunu sağa çevirince ileri sola çevirince geri gider zannederdim :ehe şimdi ise üstüme şoför yok :nono:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
arabanın direksiyonunu sağa çevirince ileri sola çevirince geri gider zannederdim :ehe şimdi ise üstüme şoför yok :nono:

:ehe

- - - Eklendi - - -

darkness24

Üye
küçükken kendini pikachu zannedip camdan atlayan çocuk sen ne içtin arkadaş onun yüzünden yasaklandı pokemon türkiyede zaten:D hadi pigetto olsa anlarım uçan tip ama seni seçtim pikachu diyip camdan atlamak neyin kafasıdır :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
avcitalip

avcitalip

Üye
küçükken kendini pikachu zannedip camdan atlayan çocuk sen ne içtin arkadaş onun yüzünden yasaklandı pokemon türkiyede zaten:D hadi pigetto olsa anlarım uçan tip ama seni seçtim pikachu diyip camdan atlamak neyin kafasıdır :D

benim amcam kendini Batman zannedip 10 katlı apartmanın 5.katındaki köprüden aşağı atlamış :ehe şansına toprağa düşmüş dalağı patlamış :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

İşte o benim :kop2:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Küçükken jerry i iyi sanardım. Ama şimdi tom a acıyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güdük necmiyi düdük necmi diye bilirdim

• Beğen
Tepkiler: darkness24 ve Mad EagLe