iPhone 5, Lumia 920, N9 hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlaCkMaGiC05

Üye

Söylediklerin birbiriyle çelişiyor bi diyorsun 2 bin tl den sonra telefona para verilmez sonra da iphone 5 al diyorsun fiyatını bilmiyorsun herhalde.

yurtdışından getirtince amerikadan 32gb 1450 ( çıkınca )
canadadan 32gb 1520
ingiltereden 1820
almanya fransa 1900e maloluyo pasaport kaydıyla felan birlikte yoksa Türkiyeden alınmaz zaten

Black-killing

Black-killing

Üye
yurtdışından getirtince amerikadan 32gb 1450 ( çıkınca )
canadadan 32gb 1520
ingiltereden 1820
almanya fransa 1900e maloluyo pasaport kaydıyla felan birlikte yoksa Türkiyeden alınmaz zaten

Sim kilit den haberin yok herhalde ayrıca buraya gelene kadar o para zaten çıkıyor.

BlaCkMaGiC05

Üye

Sim kilit den haberin yok herhalde ayrıca buraya gelene kadar o para zaten çıkıyor.

kardeşim simkilitli 199dolar zaten simkilitsiz 649dolar aylardır bu işin araştırmasını yapıyorum 100tl gümrükte simkartla operatöre felanda 30tl versen
649.00 USD =1,167.88 TRY
100de gümrüğe + 30 operatöre verdi mi 1300e maloluyo amerikada çıkınca simkilitsiz veya getirtme imkanın varsa kanadadan +50dolar daha vererekte sahip olabilirsin ozamanda 1390a mal olur maksimum

freeman999

Üye
Kardeşim lumia al kullan beğenmezsen ıhpne 5 ile tks edersin

Black-killing

Black-killing

Üye
kardeşim simkilitli 199dolar zaten simkilitsiz 649dolar aylardır bu işin araştırmasını yapıyorum 100tl gümrükte simkartla operatöre felanda 30tl versen
649.00 USD =1,167.88 TRY
100de gümrüğe + 30 operatöre verdi mi 1300e maloluyo amerikada çıkınca simkilitsiz veya getirtme imkanın varsa kanadadan +50dolar daha vererekte sahip olabilirsin ozamanda 1390a mal olur maksimum

Yok ben zaten iphone almam.Zaten işkence gibi oluyor öbür türlü.Gider Lumia 920 alırım temiz.Kafa da rahat.

doctorrr

doctorrr

Üye
efenim ihtiyacınıza göre araştırın bakın şöyle ki; telefonu kurcalarım ederim diyosanız n9 en iyi tercih olacaktır yok ben kurcalamam kaliteli olsun her aradığım aplikasyonu bulayım diyorsanız iphone 5 he maddi durumunuz kısıtlıysa 4s, lumia 920 daha yeni yeni gelişen bi' sistem bulunduruyor marketi vasat aldığınızda birçok şeyi arayıp bulamamanın hüznünü yaşamamanız için l920 nin yerine bir iphone öneririm.şimdi lumia taraftarları beni tepeme çökmeyin şurda değerlendirmemi yapıyorum.bi' laf söylüyoruz kırk kişi tepemize çöküyor soğuttunuz bizi burdan yapmayın.

Black-killing

Black-killing

Üye
Yorum yapacaktımda neyse hadi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Adam ortaya attı niye üstüne alındın belki başka birşeye yazdı. Attı ortaya canı çeken alsın :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle lumia920&iphone5 ile n9 ayni kategoride degerlendirilemez. N9 efsane olucak bir cihazdir. Tamamen geliştirilmek amacli uretilmiş bir yazilim ve hic de kotu olmayan bir donanimi var. Ama iki kapali sistemli telefonla arasinda tercih yapmak zaten telefonla ilgili degil sistemle ilgili olur. Bunun dişinda iphone5 ile lumia920 arasinda tercih yapmak zorunda olsaydim lumia920 yenilikci yapisi saglamligi ve nokiaya ozel yazilimiyla tercihim olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
oncelikle lumia920&iphone5 ile n9 ayni kategoride degerlendirilemez. N9 efsane olucak bir cihazdir. Tamamen geliştirilmek amacli uretilmiş bir yazilim ve hic de kotu olmayan bir donanimi var. Ama iki kapali sistemli telefonla arasinda tercih yapmak zaten telefonla ilgili degil sistemle ilgili olur. Bunun dişinda iphone5 ile lumia920 arasinda tercih yapmak zorunda olsaydim lumia920 yenilikci yapisi saglamligi ve nokiaya ozel yazilimiyla tercihim olurdu.

+1.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

heheh komik çocuk. bundan sonra bende böyle post kasıcam :pro2:

Arkadaş espri yapmaya çalışıyor.Gülelim de ayıp olmasın.

Hemen hemen aynı yılda üye olmuşuz mesaj sayılarımıza bak birde post diyor. Şakacı seni :dondum:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşa yeni telefonunu iyi günlerde kullanması dileğiyle.:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt