Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok yok kalmaz Fatih. Bu nazik davranışın için teşekkür ederim.
Furkan Emekli
Üye
Bu sene Messi gol kralı olacak anlaşılan en iyi ben iddia oynayayım da olamasın
-uninvited
Üye
ben bu sitede upload etmek istiyorum bi oyun paylaşıcamda ama 2 gunden beri konular çöpe gidiyor. acaba ben biyerdemi hata yapıyorum anlamadım. daha olumlu nasıl paylaşabilirim bilgisi olan varmi ?
ben bu sitede upload etmek istiyorum bi oyun paylaşıcamda ama 2 gunden beri konular çöpe gidiyor. acaba ben biyerdemi hata yapıyorum anlamadım. daha olumlu nasıl paylaşabilirim bilgisi olan varmi ?
Gökçen abimi görüp selam vermemek ayıp olur selamünaleyküm herkese neyse geldikleri gibi giderler Ben kaçar
Furkan Emekli
Üye
Abi bir ara iddia oynamaya başladım lisedeyken arkadaşlar oynuyordu bende onlardan gördüm bende oynadım
Basket maçına oynadım berabere bitti
Bir takım vardı 25 maç yapmış 24 galibiyet 1 beraberlik vardı ona oynadım yenildi ve o takım lig bitene kadar 1 kere yenildi ve ona bir tek ben oynadım sonra tövbe ettim. Kısaca ben barcelona'ya iddia oynarsam Real Madrid Şampiyon olur