Nextman
Emekli Yönetici
sonraki adam ve anadolu gaplanı abilerim siz iyi sohbetleeeeğ... yaa vurmasanıza ağzıma ağzıma
Sen daha yatmadınmı
opaGT-I9100 ile Forum Runner
sonraki adam ve anadolu gaplanı abilerim siz iyi sohbetleeeeğ... yaa vurmasanıza ağzıma ağzıma
opaSelam canlar uzun zaman oldu![]()

2 karar bence yüzüne alıştıra alıştıra söyle gerçekleri bilsin öbür türlü zaman geçtikçe daha zor söylersin olmaz yani
Sen daha yatmadınmı![]()
opa
GT-I9100 ile Forum Runner

Aslında hafızam iyidir abi değer verdiğim kişilerle ilgili hiç bir şeyi unutmam ama inan hiç hatırlayamadım
Konustuta sen hemen unutmussun .yok askerlik baska yerde.TürkKuşunda plotaj egitimini tamamladımistanbula gelirsen bir gokyuzu turu yaparız hezarfnden
üzgünüm 
Neyse ben kaçar. Fatih/Furkan/Gökçen tanıştığımıza çok sevindim.
Allah'a emanet olun. .

n'apıyım abi ya debeleniyorum sen nabüün![]()
şöyle böyle
iyiyim çok şükür iyileştin mi?
halsizlik var hala 
şöyle böylehalsizlik var hala
![]()

erken kaçtın?neyse hepinize iyi geceler allaha emanet olun.
neyse hepinize iyi geceler allaha emanet olun.
neyse hepinize iyi geceler allaha emanet olun.

sağolasın abi
Allah şifa versin o da geçer tez zamanda inşallah, dikkat et kendine üstünü ört...![]()
ben mobile geçiyim kapatıyım pcyi 
etmedim diyorsa ve yemin de ediyorsa ben inanırım. Ama buna kendi inanır mı?Abi Caner erkin ettiği küfür ile ilgili "oğlumun üstüne yemin ederim ki ben küfür etmedim"demiş![]()

etmedim diyorsa ve yemin de ediyorsa ben inanırım. Ama buna kendi inanır mı?![]()

Abi vallahi çok utandım yaSorun degil gokcen sohbet esnasında sumilator x ucağının resmini eklemistim ozaman okadarda onemli degil zaten
: