p.c toplama yardım edın lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bberry09

Üye
    Konu Sahibi
p.c toplama yardım edın lutfen
Arkadaslar p.c toplamak ıstıyorum ev ıcın genel olarak sılkroad metın2 kamyon oyunları fln oynuyorum genel olarak onlıne oyunlar bunları rahat rahat oynayacagım bı p.c ya da rahat oynamaya yakın elımdekı butceyle max 650 veya 700 tl var arkadaslar

nalcam22

nalcam22

Üye
sadece kasamı
Bide bütçeyi biraz arttırsam daha iyi olur

- - - Eklendi - - -

sadece kasamı
Bide bütçeyi biraz arttırsan daha iyi olur

bberry09

Üye
    Konu Sahibi
Kasa sadece hocam

nalcam22

nalcam22

Üye

bak bunu topladım 860 ama parcaları ayrı yerlerden alarak 800 felan yaparsın vaktin varsa biraz daha araştıralım istersen daha iyi bişeyler buluruz

- - - Eklendi - - -

ama dur bu kart iyi degilmiş

- - - Eklendi - - -

http://www.teknobiyotik.com/akilli-pc-sihirbazi.html?kayitid=6440
bak bu daha iyi oldu

bberry09

Üye
    Konu Sahibi
Ya hocam evde p.c olmadı ıcın lınkı tıkladım ama acamadım telden mumkunse marka ve model olarak yazarmısın cok yuk oluyorum ama kusura bakma bu arada hard dısk var elımde samsung 1 terebayt ıde harddısk

MrTech

MrTech

Üye
kardesim yılbasını beklersen vatan computer indirim yapıyor oem'lerde ve bilgisayarlarda.o zaman alman daha iyi olur :)

nalcam22

nalcam22

Üye
tmm bn aksam eve gdnce yazarım suan teldeym

- - - Eklendi - - -

vatzn her hafta sonu yüzde25 indirime griyo

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
120 TL
50 TL
180 TL
200 TL
150 TL
50 TL
Tabi olmadan olmaz 120 TL
ve dediğiniz fiyata güzel bir bilgisayar hazır :)

ELİNDE Hdd varmış o zmn listedeki 500 gb'lik hdd'yi çıkar 720 TL'ye verdiğim kasa mükemmel olur senin için :)

bberry09

Üye
    Konu Sahibi
Yardımların ıcın cok tesekkur ederım kardesım ama kızacagını bılıyorum ama marka ve modellerını yazarmısın ekran kartı su marka ana kart su marka model gıbısıne hersey ıcın cok tesekkur ederım bu arada

- - - Eklendi - - -

Cok ozur dılerım yazıların ustune gelınce gordum tıklana bılır oldunu pardon :)

Archonn

Archonn

Üye
120 TL
50 TL
180 TL
200 TL
150 TL
50 TL
Tabi olmadan olmaz 120 TL
ve dediğiniz fiyata güzel bir bilgisayar hazır :)

ELİNDE Hdd varmış o zmn listedeki 500 gb'lik hdd'yi çıkar 720 TL'ye verdiğim kasa mükemmel olur senin için :)

Ekran kartıyla cpu şu an piyasada 0 bulunamayan ürünler.
720 liraya x4 965 be + hd 6850 + 100 tl anakart + 4 gb ddr3 ram (50 tl) + içinde min 550w psu bulunan kasa(150 lira),ya da kasa ve psu ayrı ayrı alınabilir. Verdiğin sistemden kat be kat daha iyi performans sağlar.

Mobil olduğum için link veremiyorum ama bahsettiğim gibi bir sistem o fiyata alabileceğiniz en iyi oyun pc'si.

Edit: hatta o söylediğiniz oyunlar için 6850'ye de gerek yok. AMD'nin dahili grafik kartına sahip APU'lu Fusion modellerine bakabilirsiniz,bekleyecekseniz yeni nesil A10-5800k'nın 350 tl civarında ülkemize gireceğini düşünürsek 600 tl'den daha az paraya sistem toplayabilirsiniz.

bberry09

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederım dıger arkadasın yaptıgı gıbı yapa bılırmısınız acaba rıca etsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...