81 mb ram rekorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman

Süleyman

Üye

Telefonu açarken bir kere 70 ile açılıyor sonra gizli klasörler açılıyor ( mesajlar , rehber , saat , işlem kaydı ) sonra 50-60 arası oluyor :ehe

ofw de 70 görülür. 70 i bırak 80 görenler var. Ama 80 üstü imkansızın ötesinde birşey. Bunun için söyleyecek laf yok. O derece imkansız. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

ofw de 70 görülür. 70 i bırak 80 görenler var. Ama 80 üstü imkansızın ötesinde birşey. Bunun için söyleyecek laf yok. O derece imkansız. :)

Adam ultra edit ofw yapmış anlaşılan işletim sistemini silse anca öyle 100 olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
lazye

lazye

Üye
81 mb la multitasking yapmak isterdim...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Gerçi adam yalan söylemez ama belki başka birşey görmüştür.

hikmet366

hikmet366

Üye
Ne yalanı Ya 100 Mb Rem Kullanıom ÇOk ısındımı

- - - Eklendi - - -

Tele Bişe yapılımıyorki hemen kapanıyor gidiolar hem arada oluo ben onun ne zamn gelcenimi bakcam

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 96 95 birde86mb lik fotolar çektim ama telden girdigim için koyamıorum

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Gerçi adam yalan söylemez ama belki başka birşey görmüştür.

-komutan logar
-ne var
-bi cisim yaklaşıyor :) :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Tele Bişe yapılımıyorki hemen kapanıyor gidiolar hem arada oluo ben onun ne zamn gelcenimi bakcam

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 96 95 birde86mb lik fotolar çektim ama telden girdigim için koyamıorum

hoca eyvallah gördüm diyorsun ama imkansızdan bahsediyorsun zaten toplam 128 mb ram var 28 mb ile sistem nasıl çalışacak ki :hmmm birde o 28 mb içinde 100 mb olduğunu görmen için programda açık olacak yani..

Süleyman

Süleyman

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

96 yı koy o zaman. Onada razıyım. Birde şu çelişki var. Hem telefonda birşey yapılmıyor hemen kapanıyor diyorsun. Hemde telefondan giriyorum diyorsun. Bu nasıl iş açıklar mısın?

Resim yüklemende çok basit.

Bu linke tıklayarak resmi upload edebilirsin. Madem maxicepe telden giriyorsun. Buraya girmektede bir sorun yaşamazsın.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

96 yı koy o zaman. Onada razıyım. Birde şu çelişki var. Hem telefonda birşey yapılmıyor hemen kapanıyor diyorsun. Hemde telefondan giriyorum diyorsun. Bu nasıl iş açıklar mısın?

Bu linke tıklayarak resmi upload edebilirsin. Madem maxicepe telden giriyorsun. Buraya girmektede bir sorun yaşamazsın.

hoca çelişkili bu olaylar :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
5800 a java os yüklenirse anca öyle 100mb ram olur :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

eğriye eğri doğruya doğru konuşmak gerekir. Ortaya birşey atacaksan ve sana inanılmasını istiyorsan elinde bir kanıt olacak.
Haksız mıyım? :)

çok haklısın :)

- - - Eklendi - - -

süleyman sana bi foto göstermem lazım özel mesaj açsan olmaz mı hacı??

hikmet366

hikmet366

Üye

-komutan logar
-ne var
-bi cisim yaklaşıyor :) :)

- - - Eklendi - - -

hoca eyvallah gördüm diyorsun ama imkansızdan bahsediyorsun zaten toplam 128 mb ram var 28 mb ile sistem nasıl çalışacak ki :hmmm birde o 28 mb içinde 100 mb olduğunu görmen için programda açık olacak yani..

Çalısmıyorki zaten kapaniyor

- - - Eklendi - - -

Yüklemio telden giriyom

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Çalısmıyorki zaten kapaniyor

- - - Eklendi - - -

Yüklemio telden giriyom

100 mb olduğunu hissediyormusun öyleyse :hmmm

şuan telde netim yok deneyemiyorum ama sülümandönmez'in verdiği siteye telden foto yükleyebilirsin.

hikmet366

hikmet366

Üye

100 mb olduğunu hissediyormusun öyleyse :hmmm

şuan telde netim yok deneyemiyorum ama süleymandönmez'in verdiği siteye telden foto yükleyebilirsin.

Jpg png gif yükleye bilirsin dio ama resım jpg

hikmet366

hikmet366

Üye
benım telde gôsterın orta dümeye basımca hack li telde oluo görmdiysen bilemem basılı tutunca gelıo

- - - Eklendi - - -

tamam jpg ile Jpg aynı zaten yükleyebilirsin yani :oke:

Sadece jpg gif png yùkleyebilirsin dio yüklemeye çalısıom yùklemio ança aksam yüklerim bilgisayardan şifre var bilgisayarda

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
benım telde gôsterın orta dümeye basımca hack li telde oluo görmdiysen bilemem basılı tutunca gelıo

tamam arkadaşım gösteriyor olabilr ama şimdi çıktın 128 mblık ramı olan telefonda 100 mb ram gördüm dedin bunu kanıtlaman gerekir ortaya attığın şey çok büyük bir iddia çünkü ve söylediğin şeyin arkasında durmalısın.

hikmet366

hikmet366

Üye
aksam olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt