Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Malesef şuan filistini katlediyorlar hangi müslüman ülke çıkıpta devam ederseniz sizi vuracağız diyor Türkiyenin tepkisi ney ?
Kınıyoruz.Helal olsun be orda kardeşlerimizi kursuna diziyorlar.Ama biz kınıyoruz peh

Ben Turkiye'yi Yonetsem .. Bende Sesimi Cikarmam .. Bunlar Stratejidir Bro ..

Karisirsam Bende Savasa Girerim .. E Ne Guzel Ulkemde Sorun Yokken Yada Varkenn ..

Neden Kalkip Baska Bir Sorunu Getireyim Kii .?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Keşke herşey bir laf kadar kolay olsaydı...

Black-killing

Black-killing

Üye

Karisirsam BEnde Savasa Girerim .. E Ne Guzel Ulkemde Sorun Yokken Yada Varkenn ..

Tabi kimse karşısına israil yada amerikayı almak istemez .

Black-killing

Black-killing

Üye
Neyse abiler ablalar herkes kendine iyi baksın hayırlı geceler Allah ' a emanet olun .

doctorrr

doctorrr

Üye

Sanirim Komunist Olan Bir Insana Komunizm Anlatilmaz .. =]

Ve Ben Seni Yanlis Anladiysam Ozur Dilerim .. =]

Abi sana komünizmi anlatmıyorum sadece marksistlerin sosyalistlerle bazı noklarda ters düştüğünü bilmeni isterim ben inanç derken taptığı unsurdan bahsetmedim bundan kimene fakat çoğu redhack elemanının ideolojik olarak altyapısı yok engels desen höönk diyecek tipler var

jackalmami

jackalmami

Üye

Karisirsam Bende Savasa Girerim .. E Ne Guzel Ulkemde Sorun Yokken Yada Varkenn ..

Şuana kadar aranıza girmek istemedim ama, şuan girmem gerekiyor. Ben gerekirse savaştan yanayım. Başka türlü ıslah olmazlar bunlar. Bütün dünya birbirine girsin ben de şehit olup kurtulayım şurdan. Ne güzel olurdu lan :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Tabi kimse karşısına israil yada amerikayı almak istemez .

Dunyayi Zaten Hemen Hemen Bu Iki Ulke Yonetiyorr ..

E Sesini Cikarsan O Ucagini Getirir Ulkenin Ustunde Gezdirir ..

En Iyisi Hic Ses Cikarmamak .. =]

- - - Eklendi - - -

Abi sana komünizmi anlatmıyorum sadece marksistlerin sosyalistlerle bazı noklarda ters düştüğünü bilmeni isterim ben inanç derken taptığı unsurdan bahsetmedim bundan kimene fakat çoğu redhack elemanının ideolojik olarak altyapısı yok engels desen höönk diyecek tipler var

Oyle Olabilir .. Ama Bana Gore Amaclari En Basta ..

doctorrr

doctorrr

Üye

Dunyayi Zaten Hemen Hemen Bu Iki Ulke Yonetiyorr ..

E Sesini Cikarsan O Ucagini Getirir Ulkenin Ustunde Gezdirir ..

En Iyisi Hic Ses Cikarmamak .. =]

bu dünyayı ülkeler değil belirli bi sınıf para babaları oligarşik bi yapı

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Şuana kadar aranıza girmek istemedim ama, şuan girmem gerekiyor. Ben gerekirse savaştan yanayım. Başka türlü ıslah olmazlar bunlar. Bütün dünya birbirine girsin ben de şehit olup kurtulayım şurdan. Ne güzel olurdu lan :)

Kardesim Uzulerek Soyluyorumki Bu Pek Fayda Etmez .. (Hatta Hic) ..

Amerika'nin Asker Sayisi Turkiye'nin Asker Sayisinin 2 Kati .. =]

Isin Icine Bir O Kadarda Israil Askerini Kat .. Rusya Askerlerinide Unutma Ama .. =]

Bu 3 Dunyayi Yoneten Ulkelerin Tabiki Teknolojik Silahlarini Unutmamak Gerekiyor Degil Mi .?

Sonuc Ne Olur Sen Dusunn .. =]

- - - Eklendi - - -

bu dünyayı ülkeler değil belirli bi sınıf para babaları oligarşik bi yapı

E Bu Adamlarin Hangi Ulkelerde Yasadiklari Onemli Degil Mi .?

doctorrr

doctorrr

Üye
redhack in çalışmaları azmi takdire şayan ama çevremdeki sahte devrimcilerden sıkıldım be abi hep böyle dikkat içerisindeyim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
redhack in çalışmaları azmi takdire şayan ama çevremdeki sahte devrimcilerden sıkıldım be abi hep böyle dikkat içerisindeyim

Devrimci Olmak Kolay Degil .. Oyle Ben Devrimciyim Diyen Her Insani Dinleme Bile ..

Devlete Kafa Tutmak .. Yasalara Karsi Cikmak .. Her Yigidin Harci Degildirr .. =]

jackalmami

jackalmami

Üye

Kardesim Uzulerek Soyluyorumki Bu Pek Fayda Etmez .. (Hatta Hic) ..

Amerika'nin Asker Sayisi Turkiye'nin Asker Sayisinin 2 Kati .. =]

Isin Icine Bir O Kadarda Israil Askerini Kat .. Rusya Askerlerinide Unutma Ama .. =]

Bu 3 Dunyayi Yoneten Ulkelerin Tabiki Teknolojik Silahlarini Unutmamak Gerekiyor Degil Mi .?

Sonuc Ne Olur Sen Dusunn .. =]

- - - Eklendi - - -

E Bu Adamlarin Hangi Ulkelerde Yasadiklari Onemli Degil Mi .?

Sen bakma yahu, ben çoğu şeyde yaptığım gibi bunuda dalgaya alıyorum :D

Yalnız bunlarla savaşa gireceksen tabi ki de tek başına girmemelisin. Ki, japonlar ve müslüman ülkelerin bazıları bize destek çıkar. Yani ne olacağı belli olmaz. Tek belli olan şey, iki tarafında ağır kayıplar vereceği :) Savaştan yana değilim ama onlar pek ala bundan yana. Keşke ülkeler arasında da teke tek çıkma diye bi şey olsaydı :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
O değilde gençlik güzel bee

- - - Eklendi - - -

operaaa :bann:

- - - Eklendi - - -

ulan aynı postu kaç kez attı

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Sen bakma yahu, ben çoğu şeyde yaptığım gibi bunuda dalgaya alıyorum :D

Yalnız bunlarla savaşa gireceksen tabi ki de tek başına girmemelisin. Ki, japonlar ve müslüman ülkelerin bazıları bize destek çıkar. Yani ne olacağı belli olmaz. Tek belli olan şey, iki tarafında ağır kayıplar vereceği :) Savaştan yana değilim ama onlar pek ala bundan yana. Keşke ülkeler arasında da teke tek çıkma diye bi şey olsaydı :ehe

Hehe =D

Obama Ile Basbakan'Mi .? =D

Japon'lari Hic Sanmiyorum .. Etse Etse Kore Yardim Eder ..

Iran'da Cok Guclu Musluman Bir Ulke Tabii .. Unutmamak Gerekiyorr .. =]

Üst Alt