Apple düşüşte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
iphone 5 ile apple mahvoldu. 1-2sene sonra bende 3gs ciğimi satar lumia veya s3-s4 gibisinden android alacağım

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Foto iyiymiş

BlaCkMaGiC05

Üye
[ENGİN];5494198' Alıntı:

O da düşebilir :D bu akşam herkes benim yorumu alıntı yapıyor nedense :ehe

alıntı yapılcak yorumlar yapıyosun demekki çok formdasın :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
HTC VE NOKİA wp8 sayesinde uçacak ama APPLE hep düşecek bunu hissediyorum. artık bazı kesimler dışında sözüm meclisten dışarı sırf gösteriş olsun diye onca paralar dökülen bu cihazın itibarı kalmayacak.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Steve'in ardından Iphone 5 Apple'ı iyice bitirdi :/

___kaptan___

___kaptan___

Üye
HTC VE NOKİA wp8 sayesinde uçacak ama APPLE hep düşecek bunu hissediyorum. artık bazı kesimler dışında sözüm meclisten dışarı sırf gösteriş olsun diye onca paralar dökülen bu cihazın itibarı kalmayacak.

+1 katılıyorum sırf gösteriş olsun diye o parayı veren tanıdıklarım var

phasan

phasan

Üye
kesinlikle haklısın bende yazın elimdeki 4s i sattım şimdi lumıa alıcağım
abi 3200 tl ye telefonmu alınır apple kendi elmasını yesin artık birazda

Apple satmiyor bukadar pahaliya normalde telwfon 1600 flan ama ah is ahh vergi olmasa

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Her Zaman Diyorumm ..

Apple Bir Kapitalizm Sirketidir .. =]

esokmen

esokmen

Üye
Apple da fazla bi yenilik olamadı ne yazıkki. ondan dır heralde soğumamız

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten belliydi cikmadan adamlar ya 5s yada 6 yeni telefon yeni ozellikler koyacaklar di
Bu bir pazarlama tekniği. Doğru uygulanırsa işe yarar ancak Apple abarttı. Hiç bir yenilik yok cihazlarda.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Apple cihazlarında bazı yazılımsal hatalar eksikler ile beraber tasarım ve de ekran boyutundaki sabitliği ile eleştirilere maruz kalıyo bence :) tasarımla biraz oynasa ekranı biraz daha büyütse yaptığı işi tam yapsa yazılımsal hatalar olmasa örn haritları gibi gibi :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ah Steve Sağolsaydı köşe de otursaydı :islik:

phasan

phasan

Üye
Apple cihazlarında bazı yazılımsal hatalar eksikler ile beraber tasarım ve de ekran boyutundaki sabitliği ile eleştirilere maruz kalıyo bence :) tasarımla biraz oynasa ekranı biraz daha büyütse yaptığı işi tam yapsa yazılımsal hatalar olmasa örn haritları gibi gibi :)

Bence ekran 4s gibi olmali ozaman her uygulamayi ve oyunu acar suan her uygulama 5 uygun degil ornet 3 gun once skyp guncellendi 5 geldi Geldi dediysem ekrani tam uyumlu yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt