Gazze Ve İsrail Yine Karıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Gazze Ve İsrail Yine Karıştı
srail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırısı Konya'da protesto edildi.

Sosyal medya aracılığıyla organize olan bir grup, saat 22.00'den itibaren Kültürpark'ta toplanmaya başladı.

Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan gruptakiler, bir süre slogan attı. Konya Ayder-İHH Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Erdim, burada yaptığı açıklamada, İsrail'in ikindiden sonra Gazze'ye büyük bir saldırı başlattığını anımsattı.

"Şu an itibariyle aralarında kız çocuğunun da olduğu 9 şehidimiz var" diyen Erdim, Gazze'deki Ayder-İHH temsilcileriyle yaptıkları telefon görüşmelerinde, "bombardımanın devam ettiği ve İHH'nın Gazze bürosunun da bu bombardımanda isabet aldığı" bilgisine ulaştıklarını ifade etti.

Müslümanların bilinçlendiğini belirten Erdim, "Şu anda Mısır Tahrir Meydanı'ndaki Müslümanlar ayakta. Libya'daki, Tunus, İstanbul'daki ve Arabistan'daki Müslümanlar ayakta, Konya da ayakta" dedi.

İsrail'in bunların farkında olduğunu dile getiren Erdim, şunları kaydetti:

"Kudüs'ün yolu açılıyor, Şam düşüyor, Suriye düşüyor. İnşallah önümüzdeki günler aydınlık günlere gebe olacak. Bunun hesabı ağır bir şekilde siyonistlerden sorulacak" diye konuştu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Salih Zeki Keş de Gazze'deki harp malulü bir kişiyle telefon görüşmesi yaptı.

Telefondaki harp malulü, Gazze'de yaşananları şöyle aktardı:

"Gazze'ye yapılan saldırılar askeri noktalara, birtakım köylere ve mahallelere yapıldı. Şehitlerimiz, yaralılarımız var. Yapılan saldırılara buradan füzelerle İsrail'e karşılık vererek kendimizi savunmaya çalışıyoruz. Direnişimiz ne şimdi biter ne de gelecekte biter, direnişe devam edeceğiz. Türkiye'de şehirlerde, caddelerde toplanan kardeşlerime şunu müjdelemek istiyorum. İsrail'in Mısır elçisi Mısır'dan kovuldu. Şu anda 8 şehidimiz ve 70'ten fazla da yaralımız var. Şu an aldığımız e göre Gazze'nin güneyine doğru İsrail tanklarının ilerlediğini öğrendik."
Önemli Notlar: Hamas, Gazze'ye hava saldırısı düzenleyen bir İsrail savaş uçağının karadan havaya füzeyle vurulduğunu duyurdu.
Resimler:
[h=5]SON DAKİKA : 20.10 / İSRAİLDE AMBULANSLAR CESET TAŞIYOR...
[/h]
Saat 20.00

Saat: 19.57 / MÜCAHİTLER GECE HAREKATINA KARŞIN GAZZE VE ÇEVRESİNDE ÖNLEM ALMAYA BAŞLADILAR..

9.45 / HAMAS FÜZELERİ SONUCU 3 İSRAİL ASKERİ DAHA ÖLDÜ..

[/URL]

- - - Eklendi - - -

SON DAKİKA: İsrail'in
Akdeniz'deki savaş gemisi
HAMAS tarafından vuruldu. Ölü
ve yaralı israil askerleri var.

paradox07

paradox07

Üye
Allah inananlara yardım etsin.'zafer inananlarındır'

doctorrr

doctorrr

Üye
Lanet.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Allah ıslah eylesin

Emrgncy

Emrgncy

Üye
israil kendi kanında boğulacak...

doctorrr

doctorrr

Üye
savaş tek taraflı değil

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
savaş tek taraflı değil
Katılıyorum bu arada son haberleride şöyle paylaşalım:
- İsrail Obama'dan ateşkes için devreey girmesini istedi
Not: Mısır'dan HAMAS'ı durdurmasını istemişti ama Mısır reddetmişti.
- İsrail Gazze şehrine fosfor bombası yağdırmaya başladı.
- Jeep ile Gazze şehrine girmeye çalışan İsrail askerleri Mücahit'lerin kurduğu mayının patlaması sonucu 3 İsrail askeri hayatını kaybetti.

- HAMAS 1 F16 uçağı düşürdü ve pilotunun esir alındığı söyleniyor. 1 asker ise öldü.

acuxx

acuxx

Üye
amerika-israilin allah belasını versin. Biiiib

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...