Nokia 603 fp2 effects yapma yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 fp2 effects yapma yardım
arkadaşlar nokia 603 fp2 belle kullanıyorum orjinal tel hackli nasıl effects yaparım yardımcı olurmusunuz ?

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 için efekt yapılmıyor şu an

coolasker54

coolasker54

Üye
fp2 için efekt yapılmıyor şu an

fp2 kullanıyorum tema efektleri gayet iyi çalışıyor (:
----------------------------------------------------------------------

aşağıda ki dosyayı indir. C resource efects klasörürün içerisinde ki manifest dosyasını x plorer ile c:\Resource\Effects in içerisine at.(klasörler yoksa sen oluştur) Bu arada bu manifest dosyasını hafıza kartı için düzenledim(F:\\ yani) . Sonra Hafıza kartı klasörünün içerisinde ki resource klasörünü komple hafıza kartına kopyala telefonu yeniden başlat. Efektler tamamdır. eğer başka bir efekt yüklemek istiyorsan efekt dosyalarını hafıza kartının içerisindeki resource\effect içerisine at değiştirilsinmi diye sorar. tümüne evet de.

(içerisinde jin hao v6 efekti var. Hımmmm en sevdiğim :D)

Hadi kolay gelsin.

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dediğin gibi yaptım C:resource/Effects klasörü açtım manifesti içine attım hafıza kartını birazdaha ayrıntılı anlatabilirmisin tam olarak effects klasörünü nereye atıcam hafıza kartında

- - - Eklendi - - -

kardeş anlatımın güzel ama ben yapamadım telefonu pcye bağlasam teamviewer den yaparmısın ? Msn: [email protected]
yarın saat 4:30tan sonra paso msn deyım kardeş yaparsan çok sevinirim gercekten telefondan sıkılmaya başladım bi yardım ediver 1 aydır araştırıyorum nafile :(

coolasker54

coolasker54

Üye
Bak arkadaşım o verdiğim dosyada hafıza kartı dosyasının içerisinde ki resource klasörünü bilgisayardan depolama modunda hafıza kartının içerisine direkt at. anadizine yani. çlışıcaktır.

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
attım c mannifestte tamam nasıl aktive edicem olmuyor :(

coolasker54

coolasker54

Üye
Bak arkadaşım tekrar anlatıyorum. SAde anlatmaya çalışıcam.

1) manifest dosyasını kopyala C: dizininde "Resource" klasörünün içerisinde ki Effects klasörüne kopyala.
2) verdiğim eklentideki Hafıza kartı klasörünün içerisindeki resource klasörünü hafıza kartının ana dizinine yani direkt hafıza kartının içerisine at.( veyahut hafıza kartının içerisindeki resource klasörününde içindeki :D effects klasörüne gir oradaki tüm dosyaları işaretle ve F: dizininde ki resource klasörünün içerisinde bulunan Effects klasörürün içerisine kopyala eğer effects klasörü yoksa sen oluştur. sonrasında telefonu yeniden başlat.

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim işim çıktı gitmem gerek yarın saat 4:30da bekliyorum msnde yardımcı olursan çok sevinirim msn: [email protected]

- - - Eklendi - - -

aynılarını yaptım sonuç vermedi yarın tekrar konuşalım kardeş

coolasker54

coolasker54

Üye
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Bende NokiaCooker ile yeni effect yüklemiştim telefona gayet iyi çalışıyor fakat sorun şu ki tuş kilidi ekranından çıkmada problem var bazen 4-5 kere sağa sola sürüklüyorum ardından 2-3 saniye bekliyorum anca tuş kilidinden çıkıyor başka effect'te denedim sonuç aynı onun haricinde bir sıkıntı yok ama işte tuş kilidinden çıkma problemi gayet can sıkıcı..

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
kardeş verdiğin en son linki yükledim gene olmadı msnden yapalım akşama ?

coolasker54

coolasker54

Üye
Arkadaşm bilgisayar serviste (:.
Ama akşam msn açarım telden ordan halletmeye çalışırız yine

penah0

Üye
indirmek olmuyo ya kardeşim,qfs.mobi saytına yönleniyo,nasıl indirecez bi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt