cwm yukleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanbeys07

Üye
    Konu Sahibi
cwm yukleyemiyorum
Merhabalar sony ericcson xperia neo telefonum var ve onceden yukleddıgım cwm'yi su anda yukleyemıyorum.Telefonumda bootloader actım yenı sonradan boyle oldu telefona yenıden wotanserver ile 2.3.4 gb ardından flashtool ile aynı surum attım hepsını yapdım denedım cwwm yuklenmedi ccareyi sitede aradım ?

barann79

Üye
bootloaderi açtıktan sonra flashtool ile flashladıktan sonra cwm moduna girip hafıza kartındaki zipli dosyayı yüklersen olması lazım. farklı rom dene istersen

Xelord

Xelord

Üye
Merhabalar sony ericcson xperia neo telefonum var ve onceden yukleddıgım cwm'yi su anda yukleyemıyorum.Telefonumda bootloader actım yenı sonradan boyle oldu telefona yenıden wotanserver ile 2.3.4 gb ardından flashtool ile aynı surum attım hepsını yapdım denedım cwwm yuklenmedi ccareyi sitede aradım ?

Bunu indir.
SE_Extreme_Tweak_Installer isimli dosyayı çalıştır. Select Option yazan yerden "cwm for xperia neo/arc/ray..."i seç. Auto rebootu işaretle. Installa bas. cwm yüklenecektir. Bootloaderın açık olmasına gerek de yok.
*USB hata ayıklaması ve Bilinmeyen kaynaklar açık olacak tabi bir de telefonu MSC modeda bağla yığın depolama modu. MTP değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt