Havalı tüfek kullanan herkezi grubuma beklerim :) - Havalı Tüfek Kullananlar - MaxiCep.Com
.Behzat Ç. Üye Konu Sahibi Havalı Tüfek Kullanan Herkez ! Havalı tüfek kullanan herkezi grubuma beklerim - Havalı Tüfek Kullananlar - MaxiCep.Com
.Behzat Ç. Üye Konu Sahibi acuxx' Alıntı: bende kullanıyor ama amatörüm ya kuş vurmuyorum hedef koyup ona vurmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Havalı tüfekle avlanmak yasak zaten. Buyur gel grubumuza beklerim
acuxx' Alıntı: bende kullanıyor ama amatörüm ya kuş vurmuyorum hedef koyup ona vurmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Havalı tüfekle avlanmak yasak zaten. Buyur gel grubumuza beklerim
Emrgncy Üye Bir zamanlar çok meraklıydım.. Tüfekte vardı havalı tabancada Şimdi ikisinide kuzene verdim... havalı tüfeğin paso yayı kırılırdı, değiştirmekten bıkmıştım artık...
Bir zamanlar çok meraklıydım.. Tüfekte vardı havalı tabancada Şimdi ikisinide kuzene verdim... havalı tüfeğin paso yayı kırılırdı, değiştirmekten bıkmıştım artık...
.Behzat Ç. Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Bir zamanlar çok meraklıydım.. Tüfekte vardı havalı tabancada Şimdi ikisinide kuzene verdim... havalı tüfeğin paso yayı kırılırdı, değiştirmekten bıkmıştım artık... Genişletmek için tıkla ... yenisini alsaydın ucuzundan beklerim gruba
Emrgncy112' Alıntı: Bir zamanlar çok meraklıydım.. Tüfekte vardı havalı tabancada Şimdi ikisinide kuzene verdim... havalı tüfeğin paso yayı kırılırdı, değiştirmekten bıkmıştım artık... Genişletmek için tıkla ... yenisini alsaydın ucuzundan beklerim gruba
acuxx Üye .Behzat Ç.' Alıntı: Havalı tüfekle avlanmak yasak zaten. Buyur gel grubumuza beklerim Genişletmek için tıkla ... Eyw sağol
.Behzat Ç.' Alıntı: Havalı tüfekle avlanmak yasak zaten. Buyur gel grubumuza beklerim Genişletmek için tıkla ... Eyw sağol