s60v5 oyun hilesi yardim !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 oyun hilesi yardim !!
arkadaslar green farm yukledim ve bagimlisi oldum fakat ben bahcemi cok guzel yapmk istiorum.. ama param yok acaba hilesi varmi... telim 5800xm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefonun hackli ise sorcerer kullan...

BURADAN iNDiREBiLiRSiN

- - - Eklendi - - -

Yalnız şunu söyliyeyim, hile yapınca oyundan zevk alamazsın.. :D

DaNq3rB0y2

Üye
hile yaptıktan sonra oynamanın ne anlamı kalıyorki

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
hilesiz olmaz mumkun degil

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Çalışması lazım :allalla:

Dur bendekini upload edeyim...

- - - Eklendi - - -

Buradakini indir.
Sorcereri çalıştırıp arka plana al, daha sonra hile uygulayacağın oyunu aç ve yeşil tuşa bas.
Direk sorcerer açılır Exact search'ı seç ve değiştirmek istediğin rakamı gir, seçenekler çıkar auto olanı seç,
Eğer tek veya iki öğe çıkarsa data kontrol den modifiye value diyerek öğeyi istediğin değer yapabilirsin..

Eğer öğe sayısı çok çıkarsa geri de, oyuna geri döner. Değiştirmek istediğin rakam biraz yükselene kadar oynamaya devam edip tekrar yeşil tuşa bas, tekrar exact here de ve yeni rakamı gir, öğe bulununca data control den modifiye value diyerek istediğin rakamı yaz..

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
Çalışması lazım :allalla:

Dur bendekini upload edeyim...

- - - Eklendi - - -

Buradakini indir.
Sorcereri çalıştırıp arka plana al, daha sonra hile uygulayacağın oyunu aç ve yeşil tuşa bas.
Direk sorcerer açılır Exact search'ı seç ve değiştirmek istediğin rakamı gir, seçenekler çıkar auto olanı seç,
Eğer tek veya iki öğe çıkarsa data kontrol den modifiye value diyerek öğeyi istediğin değer yapabilirsin..

Eğer öğe sayısı çok çıkarsa geri de, oyuna geri döner. Değiştirmek istediğin rakam biraz yükselene kadar oynamaya devam edip tekrar yeşil tuşa bas, tekrar exact here de ve yeni rakamı gir, öğe bulununca data control den modifiye value diyerek istediğin rakamı yaz..

Tesekkurler.. Super Anlatim...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Rica ederim...

Yalnız gitti oyunun tadı :D

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
yok sadece tarlayi buyuttum :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bence o sadece tarlayla kalmaz :ehe

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
:) evet bi kac traktor de aldim asil hileyle cok zewkli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...