Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s60v5 oyun hilesi yardim !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elit444
Üye
Konu Sahibi
s60v5 oyun hilesi yardim !!
arkadaslar green farm yukledim ve bagimlisi oldum fakat ben bahcemi cok guzel yapmk istiorum.. ama param yok acaba hilesi varmi... telim 5800xm
ise yaramio kardes uygulamayi bile gormuyor baska care yokmu
DaNq3rB0y2
Üye
hile yaptıktan sonra oynamanın ne anlamı kalıyorki
elit444
Üye
Konu Sahibi
hilesiz olmaz mumkun degil
Emrgncy
Üye
Çalışması lazım
Dur bendekini upload edeyim...
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradakini indir.
Sorcereri çalıştırıp arka plana al, daha sonra hile uygulayacağın oyunu aç ve yeşil tuşa bas.
Direk sorcerer açılır Exact search'ı seç ve değiştirmek istediğin rakamı gir, seçenekler çıkar auto olanı seç,
Eğer tek veya iki öğe çıkarsa data kontrol den modifiye value diyerek öğeyi istediğin değer yapabilirsin..
Eğer öğe sayısı çok çıkarsa geri de, oyuna geri döner. Değiştirmek istediğin rakam biraz yükselene kadar oynamaya devam edip tekrar yeşil tuşa bas, tekrar exact here de ve yeni rakamı gir, öğe bulununca data control den modifiye value diyerek istediğin rakamı yaz..
Buradakini indir.
Sorcereri çalıştırıp arka plana al, daha sonra hile uygulayacağın oyunu aç ve yeşil tuşa bas.
Direk sorcerer açılır Exact search'ı seç ve değiştirmek istediğin rakamı gir, seçenekler çıkar auto olanı seç,
Eğer tek veya iki öğe çıkarsa data kontrol den modifiye value diyerek öğeyi istediğin değer yapabilirsin..
Eğer öğe sayısı çok çıkarsa geri de, oyuna geri döner. Değiştirmek istediğin rakam biraz yükselene kadar oynamaya devam edip tekrar yeşil tuşa bas, tekrar exact here de ve yeni rakamı gir, öğe bulununca data control den modifiye value diyerek istediğin rakamı yaz..