C6-01 Belle Refreshden Belleye Dönme Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle Refreshden Belleye Dönme Yardım
Merhaba Arkadaşlar.C6-01 e Dead Phone Flash Attım.Şimdi 15 dkya Bir Reset Atıyor vee Sees Açma Tuşu Çalışmıyor.Abim garantiye Gönderecek fakat garanti dışı kalır diye korkuyoruz.Ondan Dolayı Phoenşixden Nasıl Döneceğimi yazan olursa sevinirim.Direk dead phone olarak flashlasam telefon dead phonemi olur ? Veya telefonu dead phone yaptıktan sonra belle atsam sorunsuz yüklermi ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Refresh yüklemesi garanti konusunda sıkıntı çıkartmıyor,Downgrade yöntemini Önder arkadaşımızın verdiği linkten dikkatlice uygulayarak belleye geri dönebilirsin

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Y aorda çok karışıktı şimdi ben refreshdeyken belle yüklersem deadmı olur tel ?

MaxipmaN

Üye
bu symbian kullanıcılarının böyle tuhaf tuhaf işleri var destek bundan mı kesildi acaba refrshin neyini beğenmedin

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Usta ses açma tuşu çalışmyıor.Bellede sorun yoktu.Belle Refresh Olunca çalışmadı ses açma tuşu vede 10-15 dk ya bir tel kapanıyor.Yani zevkimden belleye dönmek istmeiyorum Yardımcı olucaksan yaz

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
linkte en altta scandinavya yazılımını 2010 phoneıxle at, sonra 2011 phoneıxle annayı at, sonra belleyi yükle kardeş

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş c6 ic6-01 black için anna hangi sürüm ya indirirken hata veriyorda navifirm plus
12,6 var 13.16 var 14,2 var 22.14 var 23.1 var 25.7 var

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben annayı yani 24,7 yi yüklüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt