Juggernaut: Revenge of Sovering v2.3

Sponsorlu Bağlantılar

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Juggernaut: Revenge of Sovering v2.3

Google translate çeviri:

Juggernaut: GREE için Sovering İntikamıBu oyunun grafikleri harika. Detaylara dikkat olağanüstü. - PadGadget (4/5)
Juggernaut: Sovereign İntikamı harika görünüyor, büyük oynar ve bol farklı modları bir uzun süre işgal bir oyuncu tutmak için vardır. - GameZebo (4/5)
Juggernaut: Sovering Revenge dokunmatik oyun benzersiz bir deney olduğunu ve fantezi eylem tarz beklenmedik bir şey getiriyor. - (3 + / 4) Play Slide
Bu fantastik bir oyun. Bu güzel ve inanılmaz grafiklere sahip. Oyun ezici olmadan heyecan verici. - AppAdvice
dönüp tabanlı RPG bir hayranı iseniz, bu oyun koleksiyonu için bir zorunluluktur, ve daha önce olmasa bile, bu oyun sadece tür bir fan yapmak olabilir. - IPhone Yaşam
*******RPG tamamen yeni bir cins Haradan yanan küllerinden gelmiştir. "Akrepler" olarak bilinen 6 efsanevi savaşçı biri gibi, korkunç Sovering yenilgi ve toprakları kurtarmak için emanettir.Gerçeküstü bir 3D dünyasına girişim korkunç iblis karşı destansı bir son savaş için yolda 100 korkunç canavarlar ve eksiksiz tehlikeli görevleri yerine öldürmek için! Biteviye kan eonlarından sonra, uygarlığın en büyük düşmanı yok etmek zamanı geldi. Eğer lejyon almak ve özgürlük için yol mücadele edebilir?- Özellikler -SİZİN HERO SEÇİN
seçim için 6 özelleştirilebilir efsanevi savaşçılar -: benzersiz becerileri, her biri geri öyküleri ve silah
- güçlü zırh 12 sınıfları
- öğeleri ve silah geniş bir dizi bu değişikliği kahraman görünümünü
- sihirli 4 okul ve 12 mücadele Eğer düşman üzerine atmak için büyü
her kahraman için progresyon 30 seviyeleri -
MÜCADELE MEKANİĞİ ÖNCE ASLA GİBİ
- düşmanlarınızı mücadele için 3 farklı yol seçin: Tap, tokatlamak veya açılan vuruşta kontrolü kullanın!
-: düşman size saldırmaya yöne bakmıyor hızlı hareket ve emin olun benzersiz katlanmış tabanlı dövüş çevirin dan
- her kahraman için Epic sinematik infazlar
- 3-kavga mini oyunlar:, hafıza oyunu ve "nazar" mücadele "mana toplamak"
Haradan özgürlüğü için mücadele
- 100 + savaşmak korkunç düşmanları
- 30 + saatlik kalp-durdurma oyun
- 15 benzersiz yerleri, ormanlar ve çöllerden şehirleri ve mağaralar için, savaş saldırganlardan için hangi
15 sırrı 5 üzerinden açmak 5 özel görevler - konumları
- 2 mini oyunlar: bulma hazine ve kilit toplama
- 50 + başarıları
- Beautiful 3D grafik
Tüm Juggernaut takip edin: Bizi Facebook'ta ziyaret ederek buzz Sovering İntikamı: "Juggernaut: Sovering İntikamı" - oyun yenilikler!
ilk oyuncular zaten korkunç Sovering ve onun kölelerinin karşı savaşmak için Radway ve kavurucu arazi üzerinde ayak basmışlardır. Ama bu oyunun geliştiricileri onların defne dinlenme anlamına gelmez. Çalışma Juggernaut geliştirmek için sürekli devam etmektedir: Sovering İntikamı!
mükemmellik için hiçbir sınır ve yaratıcıları vardır "Juggernaut: Sovering İntikamı" mağaza daha birçok sürpriz var.
Önerilen:
800x400 ekran çözünürlüğü
4 inç Ekran boyutu
1GB RAM
2.3 Android

[video=youtube;mIb8bR6EIss]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mIb8bR6EIss[/video]

-vermiş olduğum bu adrese turbobit linklerini yapıştırın ve generate tuşuna basın çıkan linke tıklayıp maximum hızda turbobitten indirme yapın siz de çok şaşıracaksınız :) -

LİNKLER

SD DATA

LİNKLER BİRBİRİYLE UYUMLUDUR.

• Beğen
Tepkiler: wasp180, guray027 ve CanKartaL

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler sd linklerini bekliyoruz :oke:

ANIL

ANIL

Admin
Sd linkleri tarafımdan eklenmiştir ;)

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:linkler için.

nouma35

Üye
saoldo sd lınkler ı15 dakkada ındrmısken apk ıcın 1 saat beklemem lazm cunku turbobit saogolsun 16kb la ındrtıyr.yınede tesekkurler

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
saoldo sd lınkler ı15 dakkada ındrmısken apk ıcın 1 saat beklemem lazm cunku turbobit saogolsun 16kb la ındrtıyr.yınede tesekkurler

turbobitin hızı normalde oldukça yüksektir verdiğim link üzerinden indirmeyi denedin mi ?

nouma35

Üye
evet ordanda denedım 8mb ıntrnt hızım olmasına rağmen 11kb ıle ınıyor sd dosyalrını ındrdm ama apk yı ındıremıyrom bır turlu

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Güzel bir oyuna benziyor :) Teşekkürler :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Çok iyi ya :D

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

4yhan

4yhan

Üye
Ben bu oyunu buradan değilde başka yerden bulup indirdim. Forum sitemizde arama yaparak buldum bu konuyu.
eğer olmasa idi paylaşacaktım :) Oyun Türkçe arkadaş eklememiş ben ekleyeyim :)

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür edrim :)

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Xanymore

Xanymore

Üye
Oyun onlinemi ?

- - - Eklendi - - -

On numara polypad c504 az kasma var etraf siyah bide

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için teşekkürler arkadaşım

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
Oyun Final Fantasy Tarzımı _? Çünkü o tarz rpg oyununu sevmiyorum bi sen bi o vuruyorya biraz bilgi verirmisin

nokiae6

Üye
Görüntü kalitesi biraz daha artsa süper oyun da

batuhanyeg

Üye
oyunu internetsiz oynamak mümkün mü

Üst Alt