Lumia 920 Drop Test Video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phantomddl

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Drop Test Video
[video=youtube;jH4xYN9I5Kw]http://www.youtube.com/watch?v=jH4xYN9I5Kw[/video]

Esendağlı

Esendağlı

Üye
teşekkürler.çok sağlam cihaz. zaten sağlamlığına kimsenin laf edebileceğini sanmıyorum

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
cızz etti :ağlarım:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
izlemiyecegim gunaha girmek istemiyorum:hih:

ecel54

ecel54

Üye
benim telefonum çok fena düştü kılıfıda yokru :ağlarım: sol alt kenarı hafiften yamuldu :angry:

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
neyseki kılıf siparişini verdim.
ev dışında kılıfsız mümkün değil kullanmam.. : ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İlk aldığım hafta N8 imi sahilde kayalıklarea düşürmüştüm kulaklık girişinin ora koptu öyle kullanıyorum iki senedir kayalıkların altına gitmediği için şanslıyım Nokia sağlamdır

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia800'lerde bolgelere gore kutu icerigi degişiyor. O yuzden kilif cikanlar da var.

ecel54

ecel54

Üye
lumia800'lerde bolgelere gore kutu icerigi degişiyor. O yuzden kilif cikanlar da var.

:hmmm ben hepsinde çıkıyor diye biliyordum.

Lumia 820'nin böyle testlere ihtiyacı yok :D Lumia 820 düşüp ekranına birşey olmadığı sürece zaten kapağı değiştirilebiliyor, bu yönden çok iyi

komando04

komando04

Üye
arkadaslar yenı nokıayı arayanlar varmı ben nokıashopu aradım ayın 15ınde cıhaz burada dıyorlar bayrampaşadakıde 19unda gelecek dıyor sızler bugun aradınızmı

nanotex

nanotex

Üye
Burdan anlamamız gereken; lumia mızı rahatlıkla oynaması için bebeklerin eline verebiliriz :D

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
beyaz da sakat bir renkmiş bu ortaya çıktı.. mat siyah daha bir büyüdü gözümde :yuru

viceroy34

viceroy34

Üye
Lumia 800 kullanıyorum 50 cm den yere düştü cam bırak çatlamayı tuzbuz oldu 250 tlye zor buldum yaptırdım reklam kokan hareketler bunlar.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bu videoyu bekliyordum. Pc ye geçince ilk işim bunu izlemek olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt