DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kulaklık ses sorunu hala var
hangi tercihi seçersem seçeyim uyarı sesleri çıkmıyor
birde ojninal menüye nasıl dönerim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
klavyeyi nasıl eski haline getiricez?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ha evet birde qwerty klavye vardı orjinale nasıl döneriz

emreli01

emreli01

Üye
ben böyle konu sahibi görmedim

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
joshlog yamayı uygulayınız sonra istediğiniz email mif dosyasını kullanınız. video ve resim düzenleyici konu başında var kurmanız yeterlidir.

tekrar flashlayıp gerekli yerleri editleyip kurdum çözüldü teşekkür ederim süper bir yazılım olmuş resmen yeni sürüm gelmiiş gibi oldu gayet hızlı menü geçişleri Kulaklık sen sorunu var ama Yama vardı bende kurdum sorun çözüldü Sesde de şuan sorunum yok ,
Başarılarının Devamını Dilerim,

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şehir dışında olduğum için yardımcı olamıyorum. En yakın zamanda çözüm sunacağım.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tekrar flashlayıp gerekli yerleri editleyip kurdum çözüldü teşekkür ederim süper bir yazılım olmuş resmen yeni sürüm gelmiiş gibi oldu gayet hızlı menü geçişleri Kulaklık sen sorunu var ama Yama vardı bende kurdum sorun çözüldü Sesde de şuan sorunum yok ,
Başarılarının Devamını Dilerim,

o hangi yama paylaşabilir misin ya da link verebilir misin?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye

o hangi yama paylaşabilir misin ya da link verebilir misin?

buyur arkadaşım bu linkten indirdiğiniz dosyayı x-plore ile c: içinde patches klasörünün içine yükleyiniz daha sonra ROMPatcher ile aktif etmeniz gerekiyor yamayı seçip otomatik başlat ekle deseniz bir daha buraya girip başlatmanıza gerek kalmaz iyi kullanımlar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Normal Klavyeli Rofs2 Eklenmiştir.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
flaşsız çözümü yok mu hocam?

Burakkk250

Üye
​orjinal menü görünümüne nasıl dönebilirim ? 3x3 olan ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
flashsız çözüm yok kardeşim secret. 4*3 menü için orjinal menurenderer dosyasını C/sys/bin klasörüne atınız ve teli yeniden başlatınız.

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tamam hocam sağol yardımın için

ayefe09

ayefe09

Üye
DustoJniK usta bu cfw ye mod uygulayabiliyor muyuz? Maximod uygulamak istedim olmadı, avkon pil değişmedi. Birde yarendede nin linkteki http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/avkon2-buton-test-by-yaren_dede-722496.html avkon2 uyguladığımda telefon yeniden başlatta takılıyor açılmıyor tekrar flashlamam gerekiyor. mif dosyasını c dizinine atmak zorunda kaldığım için flashsız çözüm kalmıyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
hayır öyle yapmayacaksın sadece joshlog yamayı uygulayacaksın yani açıklamak gerekirse :

Z/resource/apps içindeki mif leri , E/resource/apps nin içine atacaksın sonra joshlog yamadaki Aknlcon.dll dosyasını C/sys/bin klasörüne at. Telefonu yeniden başlat bu kadar. Sonra İstediğin mif dosyasını E/resource/apps nin içine atıp telefonu yeniden başlattıkça widget mifleri değişecektir. Sadece Avkon2.mif dosyasını değiştirmek için farklı bir yol var. O da şöyle C/sys/bin klasöründeki Aknlcon.dll dosyasının adını değiştireceksin ( Mesela : Aknlcon1.dll yapabilirsin ) sonra telefonu yeniden başlatıp Avkon2.mif dosyasını E/resource/apps nin içine atacaksın telefonu yeniden başlatmadan C/sys/bin Klasöründeki ismini değiştirdiğin Aknlcon.dll (isim böyle olur Aknlcon1.dll diye ) bu ismi düzelteceksin yani eski haline Aknlcon.dll ismine getirip telefonu yeniden başlattığında istediğin Avkon2 değişmiş olacak....

Örneğin Değişmiş bir Avkon2.mif Dosyası:

ayefe09

ayefe09

Üye
teşekkürler joshlog modu uyguladım. İşlem tamamdır.

emelli

emelli

Üye
benim kamera çalışmıyo bu yazılımda sizde sorun olan varmı

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
tekrar flaş atınız kamera yazılımsal bir sorun değil...

gonulyorgunu29

Üye
yaw ben hala indiremedim bendemi sorun var mediafire damı anlamadm bir türlü inmyr dosya

Üst Alt