DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
şarjdayken şarj ledi (beyaz ışık) yanmıyor bir de yeni farkettim ?

Evet yanmıyor kardeşim Şarj esnasında Bataryanın ömrü azalıyor. Telefon şarjdayken kullanıyormuşsun gibi işlem görür. O yüzden şarj ledi devredışı bırakıldı. Telefon daha çabuk şarj olur ve bataryanın ömrü uzar...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Yani Dilovası - Körfez Arası Sanayinin Bol Olduğu Yerdesin. Sen Petrol Yataklarındasın be :D:D

Bende Gebzedeyim Şu Anlık :)

ne zaman kadar Gebze'desin?
Gebze'ye gelebilirim istersen :)

- - - Eklendi - - -

üstad ben avkon2 ve toggle widgwtlerini değiştirmeye çalıştım olmadı daha önceki versiyonda değiştiriyordum

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi

ne zaman kadar Gebze'desin?
Gebze'ye gelebilirim istersen :)

- - - Eklendi - - -

üstad ben avkon2 ve toggle widgwtlerini değiştirmeye çalıştım olmadı daha önceki versiyonda değiştiriyordum

joshlog yamayı devredışı bırak değiştir sonra joshlog yamayı etkinleştir.

yani aknlcon.dll dosyasının ismini değiştir. teli yeniden başlat. sonra mifleri at . aknlcon.dll dosyasının adını orjinaline getir. telefonu yeniden başlat değişecektir. yada bilgisayarda depolama modunda yap değiştir.

bu sistem biraz daha değişik bu avkon dosyalarında telefon donuyordu falan bunun önüne geçtim sistem tam korumalı.

- - - Eklendi - - -

Bataryanın ömrünü azaltıyormuş ondan devre dışı bırakılmış.

Telefonu şarja taktığınız zaman ilk olarak 10 sn yanarak bilgilendir sonra söner.

trontr

Üye
arkadaşım cfw çok çok güzel, eline sağlık.
2 hata buldum ben, mesajı gönderdikten sonra smileyler bazen boş kare şeklinde çıkıyor. Hatta bazen mesajı gönderdikten sonra telefon reset atıyor.
diğeri de şuan bende x-plore çalışmıyor, daha önce çalışıyordu fakat ne oldu da bıraktı çalışmayı anlamadım

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cfw çok çok güzel, eline sağlık.
2 hata buldum ben, mesajı gönderdikten sonra smileyler bazen boş kare şeklinde çıkıyor. Hatta bazen mesajı gönderdikten sonra telefon reset atıyor.
diğeri de şuan bende x-plore çalışmıyor, daha önce çalışıyordu fakat ne oldu da bıraktı çalışmayı anlamadım

1) Yazılımda bu konu üzerine bir hata yoktur. Telefonu sıfırlayın - depo hafızayı biçimlendirin - sonra tekrar flaş atınız. Dosyalarınız çakışıyor olabilir.
2) X-plore çalışmadığı zaman bir kereliğine mahsus X-punrg programını açıp kapatın. Sonra X-Plore yi kullanabilirsiniz..

trontr

Üye
Teşekkür ederim çalışıyor artık:)
bir de avkon2.mif dosyasını nereye atıcam bulamadım ben?

emelli

emelli

Üye
ev ekranında isimler gözüksün istemeyen modu uygular. Müzik çalarda dolby kulaklığı aç sonra Rompatcheri aç Orda HighLevelVolumeFix(BelleRefresh) Modunu ekledim göreceksin onu uygula ve otomatik başlata ekle. Bak bakalım ses nasıl ve cızırtı varmı :D önceki cfw de kulaklıktan ses gelmiyordu. şimdiki cfw de sysap.exe modu (yeniden başlat) olduğu halde ses yüksek çıkıyor. anladık mı :D

- - - Eklendi - - -

Donma, kapanma, nette klavye yazılarının ağırlaşması gibi sorunlar yoktur.... bol kullanımlar.

- - - Eklendi - - -

Hüseyin bey kocaelinin neresinden sin. izmit, körfez, dilovası, gebze, darıca, yenimahalle, bayramoğlu, istasyon vs.vs. :)
tamadır kardeş hiç birsorun kalmadı şimdi yüreğinesağlık:good:

ismailozcn

ismailozcn

Üye
beats audi ekolayzer derken

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
joshlog yamayı devredışı bırak değiştir sonra joshlog yamayı etkinleştir.

yani aknlcon.dll dosyasının ismini değiştir. teli yeniden başlat. sonra mifleri at . aknlcon.dll dosyasının adını orjinaline getir. telefonu yeniden başlat değişecektir. yada bilgisayarda depolama modunda yap değiştir.

bu sistem biraz daha değişik bu avkon dosyalarında telefon donuyordu falan bunun önüne geçtim sistem tam korumalı.

ben zaten her zaman öyle yapıyorum bilgisayardan da yaptım olmadı ayrıca bilgisayarda C görünmüyor

medjai001

medjai001

Üye
guzel olmus eline saglık yalnız kullanıcı kulavuzu hakkın ve my nokiayı keske kaldırsaydın yada uda apps cleaner hangi dosyaları sececegimizi söylesende biz kaldırsak

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi

ben zaten her zaman öyle yapıyorum bilgisayardan da yaptım olmadı ayrıca bilgisayarda C görünmüyor

Hüseyin Bey Depolama Modunda Bağladığın Zaman C ile İşin Yok. Sadece E/Resource/Apps ye Mifleri At, Telefonu Depolama Modundan Çıkar Yeniden Başlat O Kadar. Ha Bu Arada Joshlog Yamayı Uygula Bunları Yapmadan İlk Önce :)

- - - Eklendi - - -

guzel olmus eline saglık yalnız kullanıcı kulavuzu hakkın ve my nokiayı keske kaldırsaydın yada uda apps cleaner hangi dosyaları sececegimizi söylesende biz kaldırsak

Bunlar Orjinal Kalsın Dedim O Yüzden Kaldırmadım Yoksa Clenear İle Kalkmıyor Bunlar. Rofs2 Not Defterini Düzenleyip Bu Uygulamaların Uid Kodlarını Yazıyorsun Menüden Gizlenmiş Oluyorlar...

ozgecen

ozgecen

Üye
teşekkürler

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
Ses sorunu devam ediyor lütfen yardım edin kulaklıkta sesi son ayar acamıyorum yıne bır oncekı surumlerdeki gibi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ses sorunu devam ediyor lütfen yardım edin kulaklıkta sesi son ayar acamıyorum yıne bır oncekı surumlerdeki gibi

rompatcerden highlevelvolume yapmasın aktif et bu kadar düzelecektir.

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
çok teşekkür ederım oldu. Birde önerebileceğiniz güzel tema sitesi var mi

ayefe09

ayefe09

Üye
fontzoomer font değiştirmiyor. Başka bir yol varmıdır font için

trontr

Üye
rompatcher yamaları telefonu her açtığımda inaktif oluyor. romşatherdan autostartı işaretlememe rağmen böyle oluyor. herkestemi böyle sadece bende mi

Üst Alt