teşekkürler :)
jatvalca Üye Konu Sahibi najanaja' Alıntı: Yalnız tuğ la ikiniz birbirinize rica ediyosunuz teşekkür nerde Genişletmek için tıkla ... farkındayım kardeşim sağlık olsun bi teşekkürde alacaklı olalım - - - Eklendi - - - imparator0' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
najanaja' Alıntı: Yalnız tuğ la ikiniz birbirinize rica ediyosunuz teşekkür nerde Genişletmek için tıkla ... farkındayım kardeşim sağlık olsun bi teşekkürde alacaklı olalım - - - Eklendi - - - imparator0' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
najanaja Üye jatvalca' Alıntı: farkındayım kardeşim sağlık olsun bi teşekkürde alacaklı olalım Genişletmek için tıkla ... alacak verecek kalmadı tuğ düzenledi yorumu yanlış simgeyi tıklamış bi kere bende yapmıştım benzerini konu benim sandım teşekkür eden arkadaşa rica ederim diom yorumu yaptıktan sonra farkına vardım kimsecikler görmeden deiştirdim
jatvalca' Alıntı: farkındayım kardeşim sağlık olsun bi teşekkürde alacaklı olalım Genişletmek için tıkla ... alacak verecek kalmadı tuğ düzenledi yorumu yanlış simgeyi tıklamış bi kere bende yapmıştım benzerini konu benim sandım teşekkür eden arkadaşa rica ederim diom yorumu yaptıktan sonra farkına vardım kimsecikler görmeden deiştirdim