The East
Üye
Çakma Android İşletim Sistemi Yapcam :D
GoldRoid
Yeni Market Kurup Kendi Uygulamalarımı Paylaşcam Yapıcam 1 kaç program
GRMuzik [
GRChat [
GRBrowser [kendi kod bilgilerim ile google alt yapısında arama motoru kurup bunu program haline getircem ama geri ileri sayfayı yenile butonu ve arama motoru olcak işte
]
imGedia [img ve media birleşimi android program yolladıgınız resimleri programda paylaşcam fotonun altında facede paylaş tweetle gibi sosyal medya ikonları instagram özentisi birşey]
daha düşünemedigim uygulamalar yapıp kendi marketime koycam ve herkez giremicek markete indirmek için üye olmaları gerekcek üyelik panelinde telefon marka model sorcak ona göre üye olabilirsiniz markete 1 kaç sevdigim oyunlardan koycam
kısaca apple ve android çakması işletim sistemi kurcam (yeni hayalim bazıları bilir hayallerimi
)
ilk önce işletim sistemine özel tema yapcam (ama nasıl yapcam bilmiyorum bunun için yardım istiyorum.!)
aklıma gelen yeni programlar yapmayı düşünüyorum böyle bir çakma işletim sistemi kurcam
Goldroid Kısaca GR Os
Yeni Market Kurup Kendi Uygulamalarımı Paylaşcam Yapıcam 1 kaç program
GRMuzik [
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteden player alıp türkiyede en çok dinlenen müziklerden android muzik programı yapcam]GRChat [
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu siteden bir chat sitesi alıp Uygulama Haline Getircem]GRBrowser [kendi kod bilgilerim ile google alt yapısında arama motoru kurup bunu program haline getircem ama geri ileri sayfayı yenile butonu ve arama motoru olcak işte
]imGedia [img ve media birleşimi android program yolladıgınız resimleri programda paylaşcam fotonun altında facede paylaş tweetle gibi sosyal medya ikonları instagram özentisi birşey]
daha düşünemedigim uygulamalar yapıp kendi marketime koycam ve herkez giremicek markete indirmek için üye olmaları gerekcek üyelik panelinde telefon marka model sorcak ona göre üye olabilirsiniz markete 1 kaç sevdigim oyunlardan koycam
kısaca apple ve android çakması işletim sistemi kurcam (yeni hayalim bazıları bilir hayallerimi
) ilk önce işletim sistemine özel tema yapcam (ama nasıl yapcam bilmiyorum bunun için yardım istiyorum.!)
aklıma gelen yeni programlar yapmayı düşünüyorum böyle bir çakma işletim sistemi kurcam

Goldroid Kısaca GR Os

pm lütfen.