Hard Format Sonrası 2 (Film Gibi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format Sonrası 2 (Film Gibi)
Merhaba Arkadaşlar ;
Maxicep.com - Hard Format Sonrası ..
Daha öncede söylediğim gibi, hard format sonrası OVİ, MAĞAZA, RESİMLER, HARİTA vs. gibi uygulamalarım silinmişti. Ve sesim karşı tarafa yankılı geliyor diye telefonumu KVK' ya vermiştim. Evet telefonu verdikten 1 hafta sonra hazır hale gelmişti. Eve gelip bir bakayım dedim, Mesaj yazıyordum, birden telefonum dondu ve kapandı. Açtım ekranım bembeyaz renkli renkli noktalar heryerde. Tekrar KVK' ya gittim, telefonu daha dün aldım bu nasıl bir iş dedim, hemen bakalım beyfendi falan. Telefon yine İsyanbul'a gitti. Bu sefer 16 gün bekledim, nihayet yine geldi telefonum. İlk işim ordayken kontrol etmek oldu. Evet problem yok, bana verdikleri formda Arızalı elektronik parça değiştirilmiştir, arızalı olan mekanik parça değiştirilmiştir. (Parça isimleri yazmıyor!)
Güncel yazılım yüklenip onarımı tamamlanmıştır.

Sonuç : Cihazı aldığım gün 2-3 saat sonra arama yapacaktım ki rehbere bakarken telefon yine dondu. Ekran yine bembeyaz, her yerinde renkli renkli noktalar. Telefon tepki veriyor, şarj oluyor, ama görüntü yok. Şimdi arkadaşlar ben bu telefonu 1 yıldır kullanıyorum. Ekranla ilgili hiçbir problem yaşamadım. Ben ilk servise verdiğimde dedim ki bakın hard format attım ve uygulamalarım silindi birde karşı tarafa sesim yankı yapıyor dedim, öylece verdim. Şimdi bu ekran arızası nerden çıktı arkadaş. Yani bunlar benim resmen telefonumu bozdular.

Ve yine cihazımı KVK' ya verdim. Bu sefer çok farklı konuştum (Anlarsınız), aradan 9 gün sonra almaya gittim. Evet bu sefer sonuç: Herhangi bir arızaya rastlanmamıştır, güncel yazılım tekrar yüklendi şeklinde. 1 gün sonra .... Ekranım yine aynı şekilde gitti, bembeyaz renkli renli noktalar. Yaşadığım bu olaylar sonucu Nokia Müşteri Hizmetleriyle görüşmemde cihazı TELESERVİCE göndermemi istediler. Yaklaşık 8 gün sonra Cihazımın durumuna baktığımda (TELESERVİCE SAYFASI) Cihaza yetkisiz müdahale ve bilinçsiz işlem gerçekleşmiş. Fiziksel hasar görmüştür. Ekran + Kasa tamamen değişecektir. Garanti dışı işlem olacak. Fiat : 120 TL. Beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen aradım: Cihazım garantili ve daha öncede KVK' da işlem görmüştür dedim. Onlarda birşey yapamayız dedi. ve Nokia müş. hizmetlerinden sizin için bizi arayan olmadı dediler. Yani Nokia da kandırdı beni. Ve cihazı iade aldım. İptal ettirdim. Cihaz tekrar geldiğinde ise, asıl bomba bu: Cihazımın Bütün kasasını değiştirmişler. Bir çizik bile olmayan kasamı böyle görünce şok oldum. Kamera kapak kısmı kurumuş çamur toprak, arka çelik kapakta çizikler. Batarya şarj kısmında büyük derecede çizik ve deformeler. Bu sefer tekrar aradım; dedim ki .. ben size cihazımı eski parçalar takıp gönderin demedim diyerek başladım lafa ..
Ve sonra tekrar KVK formlarıyla beraber faturasınıda gönderdim. Delil olarak ...
Sonuç : Kozmetik hasar, çizilmeler deformeler mevcut, daha önce KVK da işlem görmüş garantili cihaz yazmaktaydı ekranda. Tamam dedim bu sefer kesin yapılıyor, arkasından pat 390 tl ücret çıktı. Artık yeter dedim. Verin cihazı dedim. Yarın da KVK 'ya tekrar götürüp durumları anlatacağım. Birçok yere şikayette bulundum. Yani şu telefonum tek sıkıntısı yazılım güncellemesi idi. Ne hale geldi, güler misin ağalar mısın arkadaş ..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
işini bilmeyen baştan savma yapan eğitimsiz personel istihdam eden servisden ne beklersin..hemen tüketici hakem heyetine başvur.faturada yazılan miktarı talep et.paranı geri al.hayır gelmez o telefondan artık

hizan

hizan

Üye
Merhaba Arkadaşlar ;
Maxicep.com - Hard Format Sonrası ..
Daha öncede söylediğim gibi, hard format sonrası OVİ, MAĞAZA, RESİMLER, HARİTA vs. gibi uygulamalarım silinmişti. Ve sesim karşı tarafa yankılı geliyor diye telefonumu KVK' ya vermiştim. Evet telefonu verdikten 1 hafta sonra hazır hale gelmişti. Eve gelip bir bakayım dedim, Mesaj yazıyordum, birden telefonum dondu ve kapandı. Açtım ekranım bembeyaz renkli renkli noktalar heryerde. Tekrar KVK' ya gittim, telefonu daha dün aldım bu nasıl bir iş dedim, hemen bakalım beyfendi falan. Telefon yine İsyanbul'a gitti. Bu sefer 16 gün bekledim, nihayet yine geldi telefonum. İlk işim ordayken kontrol etmek oldu. Evet problem yok, bana verdikleri formda Arızalı elektronik parça değiştirilmiştir, arızalı olan mekanik parça değiştirilmiştir. (Parça isimleri yazmıyor!)
Güncel yazılım yüklenip onarımı tamamlanmıştır.

Sonuç : Cihazı aldığım gün 2-3 saat sonra arama yapacaktım ki rehbere bakarken telefon yine dondu. Ekran yine bembeyaz, her yerinde renkli renkli noktalar. Telefon tepki veriyor, şarj oluyor, ama görüntü yok. Şimdi arkadaşlar ben bu telefonu 1 yıldır kullanıyorum. Ekranla ilgili hiçbir problem yaşamadım. Ben ilk servise verdiğimde dedim ki bakın hard format attım ve uygulamalarım silindi birde karşı tarafa sesim yankı yapıyor dedim, öylece verdim. Şimdi bu ekran arızası nerden çıktı arkadaş. Yani bunlar benim resmen telefonumu bozdular.

Ve yine cihazımı KVK' ya verdim. Bu sefer çok farklı konuştum (Anlarsınız), aradan 9 gün sonra almaya gittim. Evet bu sefer sonuç: Herhangi bir arızaya rastlanmamıştır, güncel yazılım tekrar yüklendi şeklinde. 1 gün sonra .... Ekranım yine aynı şekilde gitti, bembeyaz renkli renli noktalar. Yaşadığım bu olaylar sonucu Nokia Müşteri Hizmetleriyle görüşmemde cihazı TELESERVİCE göndermemi istediler. Yaklaşık 8 gün sonra Cihazımın durumuna baktığımda (TELESERVİCE SAYFASI) Cihaza yetkisiz müdahale ve bilinçsiz işlem gerçekleşmiş. Fiziksel hasar görmüştür. Ekran + Kasa tamamen değişecektir. Garanti dışı işlem olacak. Fiat : 120 TL. Beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen aradım: Cihazım garantili ve daha öncede KVK' da işlem görmüştür dedim. Onlarda birşey yapamayız dedi. ve Nokia müş. hizmetlerinden sizin için bizi arayan olmadı dediler. Yani Nokia da kandırdı beni. Ve cihazı iade aldım. İptal ettirdim. Cihaz tekrar geldiğinde ise, asıl bomba bu: Cihazımın Bütün kasasını değiştirmişler. Bir çizik bile olmayan kasamı böyle görünce şok oldum. Kamera kapak kısmı kurumuş çamur toprak, arka çelik kapakta çizikler. Batarya şarj kısmında büyük derecede çizik ve deformeler. Bu sefer tekrar aradım; dedim ki .. ben size cihazımı eski parçalar takıp gönderin demedim diyerek başladım lafa ..
Ve sonra tekrar KVK formlarıyla beraber faturasınıda gönderdim. Delil olarak ...
Sonuç : Kozmetik hasar, çizilmeler deformeler mevcut, daha önce KVK da işlem görmüş garantili cihaz yazmaktaydı ekranda. Tamam dedim bu sefer kesin yapılıyor, arkasından pat 390 tl ücret çıktı. Artık yeter dedim. Verin cihazı dedim. Yarın da KVK 'ya tekrar götürüp durumları anlatacağım. Birçok yere şikayette bulundum. Yani şu telefonum tek sıkıntısı yazılım güncellemesi idi. Ne hale geldi, güler misin ağalar mısın arkadaş ..

arkadaşım bulunduğun ilde tüketici hakları var ise servis fişleri ile hemen müracaat et telefonu aldığın fatura üzerinden para iadesi alırsın haklı çıkarsan.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Geçmiş olsun kardeşim. Benimde buna benzer bi olay geçmişti başımdan :S çok önemli olmadığından pek peşine düşmemiştim. Bunca şeye karşı ne olursa olsun hakkını yedirme sen. Harbi film gibi olaylar dönmüş. Umarım hakkını alırsın ne diyeyim Allah yardımcı olsun.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
benmde geçti başımdan gonderdm teleservıse ana bı baktm cıhazınızda eksik parça tespit edldi dyo gerı ıadesini istedm tamırcıye goturdum ışte adamlar tıtresm motorunu sokmusler almşlar bıde ses açma tuşunu anakarttan sökup bana yolamslar artk servısede guvenlmyo.

asigsasi

asigsasi

Üye
kvk tozuttu iyice ya nokia diye özen göstermeyiyorlar yada daha kvk garantili cihaz almayın demek istiyorlar

asigsasi

asigsasi

Üye
zaten htc wp8 çıktı eğer garantisi genpa ise alınır kvk bitmiştir

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hocam her şeyin başı hard format sonra silinen programlar mıydı ? Eğer böyle ise keşke buradan bir araştırsaydın yazık olmuş mağdur durumdasın.Yasal yollardan hakkını arayacaksın artık.

fatih54102

fatih54102

Üye
vay i*neler soyguncu dolandırıcılar.

Tüketici hakları gibi yerlere başvurabilirsin niye kvk teleservice ugrasıyorsun ki 3. Defadan sonra yenisini vermezlerse git dava aç

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok üzüldüm ya... bu kadar mı bilinçsiz işlem yaparlar. :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş sonucu mutlaka bizede yaz,çok haksızlık ve yanlışlık yapılmış,gerekirse kvk ve nokia yı buradan mail ve telefon yağmuruna tutarız:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​dava sürecini başlattın mı nedir durum?

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan ki durum, KVK eğer cihazı TELESERVİCE yapmazsa bize mutlaka getir demişti. Cihaz gelir gelmez KVK' ya gittim, bütün durumu izah ettim. Cihazını verin değiştirelim dediler. Eğer cihaz yine sağlamdır, yapıldı şu oldu bu oldu derseniz dedim, hiçbir şekilde taviz vermeden Tüketici hakem heyetine gideceğimi söyledim. Yani bu son dedim. Bütün evraklarım hazırda bekliyor dedim. Sizden ve TELESERVİCE den aldığım tüm formlar. KVK 'dan sonuç bekliyorum arkadaşlar anlayacağınız. Belki diyeceksiniz neden tüketici haklarına başvurmadın ama durum bu. Bu cihazı ilk onlar bu hale getirdi. Onlarda bu sefer sıkıntı yaratırlarsa gideceğim yer belli. Sonucu size yazacağım.

asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah en kısa sürede hallolur

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Azmin elinden kim kurtulmuş ki kvk kurtulsun

MaxipmaN

Üye
*t kvk traş(kibarca) geçmis resmen

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kardeşim harbi film gibi yemin ediyorum ben sinir oldum burda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...