bu sisteme xpmi windows 7 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
bu sisteme xpmi windows 7 mi ?
Benim bilgisayarımın özellikler bu
-1,50 gb ram
-intel pentium 4 işlemci 3.00 ghz
-256 mb ekran kartı ati
bende bilgisayarımda oyun oynamaya kalksam hep 25 mblik oyunlar bile kasıyor bide xp mi yüklesem win7 de kalsammı karar veremedim büyük performans artışı olurmu xpye geçsem yoksa küçük bi performans artışı önemli değil şu an nette rahatça dolaşıyorum yorumunuzu bekliyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Konuyu taşıdım donanım genelde bu tarz konular açmak forum kurallarına aykırı donanım teknik yardım bölümüne açılması daha doğru adı üstünde belirteyim belki 2–2 arkadaş daha görür ve bu konuda hassas davranırlar.

Gelelim sorununuza xp zaten çabuk ağırlaşan bir sistem yani 7 daha iyi ama sisteminize xp daha uyumlu gibi ama madem internette rahat geziyorsunuz gerek yok zaten bu donanımla artık pek oyun aranmaz p4 eski bir sistem ayrıca 256'lik ati modelini bilmiyorum ama o sistemde zaten pek performans beklenmez benimde aynı sisteme sahip eski masaüstüm var 512'lik ati var artık driverleri bile güncellenmiyor düşünün :) o yüzden oyun adına pek birşey beklemeyin derim 1.5 ram windows 7 için idare eder derecede zaten hatta windows 8 daha seri bulursanız yükleyin derim 7'den daha az ram kullanıyor açılışı falan daha hızlı ama oyun oynamak istiyorsanız sisteminizi yenileyin derim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sistemlerimiz aynı, tek fark benim ekran kartım FX5500.
Windows 7'de oyunlar ağır çalışıyor, sebebini tam bilmiyorum. Ancak XP'de aynı oyunlarda böyle bir sorun yok. Bende fark bu :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
7'nin hangi versiyonunu kullanıyorsunuz ultimate, home basic, starter vs ? Ve kaç bit

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle çok teşekkürler ultimate kullanıyorum dediğiniz gibi win 8 diye geçicem ama babam kullanamaz:d: ekran kartım gerçekten çok kötü :D

.Murat.

.Murat.

Üye
win.7de kal xp sana artış sağlamaz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öncelikle çok teşekkürler ultimate kullanıyorum dediğiniz gibi win 8 diye geçicem ama babam kullanamaz:d: ekran kartım gerçekten çok kötü :D

değişik pek birşey yok aslında sadece metro arayüzü onuda şöyle düşün başlat yerine tam ekran birşey çıkıyor orda masaüstü yazıyor tekrar masaüstüne dönebiliyorsun zaten. Sol taraf yerine sağ taraftan kapatıyorsun bilgisayarı aman aman bir fark yok ama benim masaüstü sistemimde ;

p4 3.0 işlemci
ati x1050 series 512 mb ekran kartı
250 gb hard disk
1 gb ddr2 ram

xp zaten malum gittikçe ağırlaşıyor ultimate kullandım 32 bit pek fark yoktu. 8'e geçtim daha seri oldu az ram kullanıyor ve açılışı falan çok hızlı bu yüzden 8'de kaldım gerçi o bilgisayarım İstanbul'da kaldı ama 8 iyiydi oyundan vazgeçmiştim zaten sadece internet falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt