Glossy Style Digiclock by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
eline sağlık Aydın abi muhteşem olmuş :oke:
ben o resmi kullanarak alttaki boşluğa hava durumu eklemeyi planlıyordum ama resmin boyutunun küçüleceğini tahmin etmemiştim :)
Daha önceden DustoJniK arkadaşımız böyle bişey paylaşmıştı ama onda da saatim arkaplanı duvar kağıdına aitti :( o günden beridir uğraşıyorum ama olmadı :( neyse hava durumu eksik oluversin nolcak ki bu daha iyi :D Emeğine Sağlık :oke:

- - - Eklendi - - -

mobildeyim pc ye geçince beğeneceğim :)

- - - Eklendi - - -

buyrun arkadaşlar beyaz olanın önizlemesi :oke:

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado, Esendağlı ve najanaja

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık Aydın abi muhteşem olmuş :oke:
ben o resmi kullanarak alttaki boşluğa hava durumu eklemeyi planlıyordum ama resmin boyutunun küçüleceğini tahmin etmemiştim :)
Daha önceden DustoJniK arkadaşımız böyle bişey paylaşmıştı ama onda da saatim arkaplanı duvar kağıdına aitti :( o günden beridir uğraşıyorum ama olmadı :( neyse hava durumu eksik oluversin nolcak ki bu daha iyi :D Emeğine Sağlık :oke:

- - - Eklendi - - -

mobildeyim pc ye geçince beğeneceğim :)

- - - Eklendi - - -

buyrun arkadaşlar beyaz olanın önizlemesi :oke:

Rica ederim kardeşim beğenmene sevindim :) alttaki boşluğa hava durumunu nasıl ekleyecen anlamadım ama söz senin için bida geniş olarak deneyecem boyutu büyütüp yapacam bide, düzgün bişey çıkarabilirsem paylaşırım yine :) zaten bu geniş olmaması dışında birebir aynı senin istediğinle :) arkaplanı efekti falan aynı verdim.

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk: güzelmiş bide saydam olsaymış

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı, ayran3883 ve najanaja
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

Rica ederim kardeşim beğenmene sevindim :) alttaki boşluğa hava durumunu nasıl ekleyecen anlamadım ama söz senin için bida geniş olarak deneyecem boyutu büyütüp yapacam bide, düzgün bişey çıkarabilirsem paylaşırım yine :) zaten bu geniş olmaması dışında birebir aynı senin istediğinle :) arkaplanı efekti falan aynı verdim.

işte geniş yapabilseydim saatin altında siyah bir boşluk oluşcaktı. Orayada hava durumu widgetini koycaktım. Aynı HTC gibi olcaktı :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: güzelmiş bide saydam olsaymış

saydam derken rakamların oturduğu yeri diosan orası katmanlardan oluşuyo saydam olmaz ama katmanları iptal edip bi tanesini tutarsam o zaman saydam olur. Rica ederim.

- - - Eklendi - - -

işte geniş yapabilseydim saatin altında siyah bir boşluk oluşcaktı. Orayada hava durumu widgetini koycaktım. Aynı HTC gibi olcaktı :D
sen yanlış düşünüyon ama altta boşluk olacakta orası da widgete ait bi bölüm sonuçta, sen 2 widgeti nasıl üst üste bindirmeyi düşünüyosun :) o dediğini yapamazsın 2 widget üst üste gelmez ama çakma bi htc yapabilirim istiyosanız :) bu saatin arka planının alt kısmını genişletirim o alt tarafa bide havadurumuyla ilgili bi ikon eklerim güneş veya bulut gibi bide rakamla derece eklerim al sana htc :) tabi hep aynı dereceyi gösterecek :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

saydam derken rakamların oturduğu yeri diosan orası katmanlardan oluşuyo saydam olmaz ama katmanları iptal edip bi tanesini tutarsam o zaman saydam olur. Rica ederim.

- - - Eklendi - - -

sen yanlış düşünüyon ama altta boşluk olacakta orası da widgete ait bi bölüm sonuçta, sen 2 widgeti nasıl üst üste bindirmeyi düşünüyosun :) o dediğini yapamazsın 2 widget üst üste gelmez ama çakma bi htc yapabilirim istiyosanız :) bu saatin arka planının alt kısmını genişletirim o alt tarafa bide havadurumuyla ilgili bi ikon eklerim güneş veya bulut gibi bide rakamla derece eklerim al sana htc :) tabi hep aynı dereceyi gösterecek :)

altını genişletsen ama widget genişliği aynı olsa olmaz mı ? Yani

saat koyma yerinin genişliği aynı olacak ve saatin altı dışarı taşacak :hmmm

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

altını genişletsen ama widget genişliği aynı olsa olmaz mı ? Yani

saat koyma yerinin genişliği aynı olacak ve saatin altı dışarı taşacak :hmmm

kardeş saatin altı dışarı taşsada o widgete ait bi bölüm olacak yine olmaz yani bunun üstüne başka widget koyamazsın. anca şöle olur arkaplanı ikiye bölerim üst kısmını sat arkaplanı yaparım alt kısmını hava durumu arkaplanı yaparım 2 widgeti alt alta kodunmu bir bütün gibi görünür :) yani mantıken görüneceğini düşünüyorum :) bilmem anlatabildim mi aklımda zaten ben o saat üstünde çalışacam da fırst bulabilirsem :) başka işler var şimdi elimde :)

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
:tşk:

• Beğen
RUKO

RUKO

Üye
Yiğit kardeşimin isteği üzerine biraz geç kaldım ama anca becerdim aynısını yapmayı :) kiminiz saati siyah font kullanıyo kiminiz beyaz font bende iki renk içinde yaptım :)

bu temanın linkini verebilirmisin çok hoşuma gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt