Çıkmadı işte, yapacak bişi yok. :zzz: He ok:zzz:
papakudioflu Emekli Yönetici Furkan Emekli' Alıntı: Çin'e taşının. Genişletmek için tıkla ... iş cıkartma şimdi çinden getirtsek olmaz mi ille taşinmamiz mi lazim.
Furkan Emekli' Alıntı: Çin'e taşının. Genişletmek için tıkla ... iş cıkartma şimdi çinden getirtsek olmaz mi ille taşinmamiz mi lazim.
Placebo- Üye papakudioflu' Alıntı: iş cıkartma şimdi çinden getirtsek olmaz mi ille taşinmamiz mi lazim. Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: iş cıkartma şimdi çinden getirtsek olmaz mi ille taşinmamiz mi lazim. Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye papakudioflu' Alıntı: iş cıkartma şimdi çinden getirtsek olmaz mi ille taşinmamiz mi lazim. Genişletmek için tıkla ... Şuanda Çin'den yazıyorum
papakudioflu' Alıntı: iş cıkartma şimdi çinden getirtsek olmaz mi ille taşinmamiz mi lazim. Genişletmek için tıkla ... Şuanda Çin'den yazıyorum
MaxipmaN Üye s3 te yurt dışında 2gb ramli değil mi s3 te almayın o zaman ıphone 5 te kısıtlamalı ona bakarsak
SkyLaBTR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Şuanda Çin'den yazıyorum Genişletmek için tıkla ... orda bi amerikan mahallesi olacaktı galiba
Furkan Emekli' Alıntı: Şuanda Çin'den yazıyorum Genişletmek için tıkla ... orda bi amerikan mahallesi olacaktı galiba
Furkan Emekli Üye SkyLaBTR' Alıntı: orda bi amerikan mahallesi olacaktı galiba Genişletmek için tıkla ... Adres ver oradan da yazarım
SkyLaBTR' Alıntı: orda bi amerikan mahallesi olacaktı galiba Genişletmek için tıkla ... Adres ver oradan da yazarım
SkyLaBTR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Adres ver oradan da yazarım Genişletmek için tıkla ... espriyi anlamadın herhalde
Furkan Emekli' Alıntı: Adres ver oradan da yazarım Genişletmek için tıkla ... espriyi anlamadın herhalde