Evlenmeden önce karşı cinsle ilişki yaşamak hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye

aynen varya bu sene alanyada çalıştım yaz tatilinde yabancılarda namus adına birşey yok. kızlarda bakirelik 14 yaşında gidiyor.Ondan sonra bir kız 100 kişi ile yatıyor sonra birde evlenio mutlu bir yuva kuruyorlar ne kadar garip :hmmm
hayır yani onlarda mahremiyet adına zerre bişey yok sokak ortasında ilişkiye girene bile rastlamışımdır 12-13 yaşlarındaydım akşam 9-10 gibi babamla iskelede geziyorduk polise şikayet etmiştik

x-scarface

x-scarface

Üye
:bilmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye

hayır yani onlarda mahremiyet adına zerre bişey yok sokak ortasında ilişkiye girene bile rastlamışımdır 12-13 yaşlarındaydım akşam 9-10 gibi babamla iskelede geziyorduk polise şikayet etmiştik
Adam normal alanya parkında bank'a oturup yapanları gördüm artık oralarda normal

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle affınıza sığınıyorum;

Olmaması gerek olduğu için her yer karhane dolu değil mi?Konuşturmayın beni.. Konu cinsellik olursa toplumumuz hemen insanların arasında dine sığınır. Halbuki çok iyi biliyorum ben Türkiye'yi, saman altından su yürütmek bizim işimiz. Lisedeyken çok duyuyorduk, erkeklerin kendi aralarında konuştuklarını. Onun için burda farklı gözükme çabasına hiç girmeyin. Ne olduğunuzu az çok biliyoruz. Ha illa bu işi gerçekten günah olduğu için yapmayan insanlar var burada. Onlara lafım yok. Aslında kimseye lafım yok. Üstüne alınana lafım...

Ben uygun bulmuyorum, ama dinen değil! Bana doğru gelmiyır sadece.

bu konu sadece erkeklerle alakalı bişey değil çok kadın biliyorum ki bunu destekleyen bir şey oluyorsa sadece erkek ya da kadın yüzünden değildir.Sebebi sadece erkeklermiş gibi göstermeyelim.

Genelevlerin konuyla alakası yok.Genelevlerin pek çoğu devlet izniyle yasal olarak çalışan yerler,sebebi ise ihtiyaç... genelevler olmasa tecavüz vakaları çok daha fazla artar emin olabilirsin.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Her şeyin bir vakti vardır.Zamanı gelince..Yani hayır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

bu konu sadece erkeklerle alakalı bişey değil çok kadın biliyorum ki bunu destekleyen bir şey oluyorsa sadece erkek ya da kadın yüzünden değildir.Sebebi sadece erkeklermiş gibi göstermeyelim.

Genelevlerin konuyla alakası yok.Genelevlerin pek çoğu devlet izniyle yasal olarak çalışan yerler,sebebi ise ihtiyaç... genelevler olmasa tecavüz vakaları çok daha fazla artar emin olabilirsin.
genelevleri kapatalımda halk bizimi sevsin :d:

S.D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

işin doğrusu bu ekmek gibi,su gibi o da ihtiyaç bulamayan adam ne yapacak gidecek tabii.Gidene kızmıyorum hiçbir zaman :D

kızmamalı tabi sonra ördeğe koyuna sarıyorlar :zzz: gitsinler insanca gidersinler bari ihtiyaçlarını

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Türe

Türe

Üye
Kiy imam nikahini istedigin gibi yasa

• Beğen
Tepkiler: Krofessional ve Mad EagLe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt