___kaptan___
Üye
Öncelikle, özel hayata hitab eden bir konu, lâkin yaşamkta olduğumuz dönem gençliğine seslenen bir konu olmuş teşekkürler.
Birazdan yazacaklarım içerisinde sarfedeceğim herhangi yanlış bir kelime ya da yanlış telaffuzlarımdan dolayı özür dilerim..
Şöyle ki; ergenlik çağına girdikten sonra her genç kız ve de her delikanlının, cinsel yönde istekleri olacaktır elbet, zaten bu yönde bir isteği olmayan bay yahut bayan arkadaşların sıhhatinde bir sorun olduğu aşikârdır.
Yaş ilerliyor, toplum olarakta kapalı bir toplumuz, sağı solu örnek vermeden bizzat kendimden örnek beyân edeyim; şuan bu tarih itibariyle 19 yaşındayım, 2.5 yıla yakındır kız arkadaşım ile mutlu bir birlikteliğimiz var; şöyle izah edecek olursak; elbette ki cinsel arzularımız var evet, ama bu arzuları, cinselliği meslek edinmiş bir bayanla, ya da yakınımda olan bir bayanla dindirMEM arzularımı.
Evlilikten önce cinsel birliktelik; dinen ve de toplumen yasak ve de yanlış bir harekettir, lâkin birey bu ilişkiyi düşlediği kişi ile geleceğe yönelik uzun değil kısa bir zaman sonra hayatlarını birleştirmeyi düşündüğü kişi ile aşırıya kaçmamak şartı ile (lütfen ama lütfen kaba tabirimi maruz görün
) bayan arkadaşımızın bekaretine dokunmadan! Gerçekten bu hitabımdan dolayı hicap duymaktayım, kusuruma bakmayın lütfen! Sarfetmiş olduğum tabire dokunmaya yeltenmeden gereğini yapabilirsiniz bu sizin arzularınızı biraz da olsa dizginleyecektir!
Şuan belirttiğjm son paragrafta, ikilemde olduğumu düşünen kıymetli arkadaşlarda olacaktır düşüncelerinize saygı duymaktayım; lâkin bu yazıyı yazan ben ki bazen cinsel anlamda arzularımı dizginleyemiyorum bunun untanç duyulacak bir yanı yok normal bi durum ama, kendimizi başka konulara şartladığımız takdirde inanın cinsel konular hatrımıza hadi gelmiyor değerli arkadaşlar!
Sonuç olarak; evlenmeden gerçekleştirilecek olan (tam anlamıyla)cinsel birleşmeye karşıyım ve de uygun bulmuyorum, dinimiz gereği de yasaktır. Evlenmeden belirli kurallar çerçevesinde cinsel birleşmeye yaşacak olan bireyler ise, işte burada konu ve durum birey ile Cenab-ı Allah arasındadır ben veya biz birşey diyemeyiz..
NOT:Yukarıda bahsi geçen konuda yanlış bir söz dile getirdiysem kusuruma bakmayın patavatsızlığıma verin tekrardan özür dilerim;
Saygı, sevgi ve de hörmetletimle iyi forumlar!!!
Birazdan yazacaklarım içerisinde sarfedeceğim herhangi yanlış bir kelime ya da yanlış telaffuzlarımdan dolayı özür dilerim..
Şöyle ki; ergenlik çağına girdikten sonra her genç kız ve de her delikanlının, cinsel yönde istekleri olacaktır elbet, zaten bu yönde bir isteği olmayan bay yahut bayan arkadaşların sıhhatinde bir sorun olduğu aşikârdır.
Yaş ilerliyor, toplum olarakta kapalı bir toplumuz, sağı solu örnek vermeden bizzat kendimden örnek beyân edeyim; şuan bu tarih itibariyle 19 yaşındayım, 2.5 yıla yakındır kız arkadaşım ile mutlu bir birlikteliğimiz var; şöyle izah edecek olursak; elbette ki cinsel arzularımız var evet, ama bu arzuları, cinselliği meslek edinmiş bir bayanla, ya da yakınımda olan bir bayanla dindirMEM arzularımı.
Evlilikten önce cinsel birliktelik; dinen ve de toplumen yasak ve de yanlış bir harekettir, lâkin birey bu ilişkiyi düşlediği kişi ile geleceğe yönelik uzun değil kısa bir zaman sonra hayatlarını birleştirmeyi düşündüğü kişi ile aşırıya kaçmamak şartı ile (lütfen ama lütfen kaba tabirimi maruz görün
) bayan arkadaşımızın bekaretine dokunmadan! Gerçekten bu hitabımdan dolayı hicap duymaktayım, kusuruma bakmayın lütfen! Sarfetmiş olduğum tabire dokunmaya yeltenmeden gereğini yapabilirsiniz bu sizin arzularınızı biraz da olsa dizginleyecektir!Şuan belirttiğjm son paragrafta, ikilemde olduğumu düşünen kıymetli arkadaşlarda olacaktır düşüncelerinize saygı duymaktayım; lâkin bu yazıyı yazan ben ki bazen cinsel anlamda arzularımı dizginleyemiyorum bunun untanç duyulacak bir yanı yok normal bi durum ama, kendimizi başka konulara şartladığımız takdirde inanın cinsel konular hatrımıza hadi gelmiyor değerli arkadaşlar!
Sonuç olarak; evlenmeden gerçekleştirilecek olan (tam anlamıyla)cinsel birleşmeye karşıyım ve de uygun bulmuyorum, dinimiz gereği de yasaktır. Evlenmeden belirli kurallar çerçevesinde cinsel birleşmeye yaşacak olan bireyler ise, işte burada konu ve durum birey ile Cenab-ı Allah arasındadır ben veya biz birşey diyemeyiz..
NOT:Yukarıda bahsi geçen konuda yanlış bir söz dile getirdiysem kusuruma bakmayın patavatsızlığıma verin tekrardan özür dilerim;
Saygı, sevgi ve de hörmetletimle iyi forumlar!!!