windows phone hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
windows phone hakkinda
arkadaslar bende iphone 4s

var ikinci bir telefon almak istiyorum acikcasi android sevmiyorum windows phoneler cok ilgimi cekti diyebilirim

lumia 920 ile htc 8x var bilindigi uzere

simdi hangisi daha avantajli olur

acikcasi tip ve kullanilabilik olarak 8x daha iyi gibi

na zdrowie

Üye
ben olsam 8x alırım beats kulaklık alma ihtimalin varsa

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Pişman olma sonra...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben Lumia 920 yi tavsiye ederim,hem destek konusunda da sorun yaşamazsın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben de 920 derim,Puremotion Hd+ ekranı,dolby ses desteği,pureview kamerası ve Nokia Lumia serisine özel mağaza uygulamaları gibi artıları var 8x e göre.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Lumia 920'yi tavsiye ederim, kamera+ekran+ses+mağaza+harita+sosyal ağ konusunda süper yani bence Lumia 920 al derim :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Lumia 920 tavsiye ederim. Aralarında 50 tl fiyat farkı var. Ama değiyor. Markette sadece Lumia'lara özel oyun bile çıkıyor. Ki zaten dün 3 tane sadece Lumia için çıktı. Pure Motion HD+ ekran, Dolby ses chipi, kamerası, özel harita uygulaması vesaire herşeyi ile Lumia bu sistemin lideridir.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
biraz araştırmam lazım pat küt diye almam zaten nokia değildiği gibi 175 gr ise kötü ozaman
8x te biraz uzun ince ondan dolayı düşünüyorum ve daha hafif
az karşılaştırma izlemek lazım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
fiyat olarak ne kadar duşunuyorsun. İlle de 8x veya lumia920 mi duşunuyorsun. Lumia820,htc 8s var fiyatlari da uygun digerlerine gore.

Placebo-

Placebo-

Üye
biraz araştırmam lazım pat küt diye almam zaten nokia değildiği gibi 175 gr ise kötü ozaman
8x te biraz uzun ince ondan dolayı düşünüyorum ve daha hafif
az karşılaştırma izlemek lazım

185 gr. :D Ama önemi yok 60 gr fazla olsa hissetmezsin..

Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
fiyat olarak ne kadar duşunuyorsun. İlle de 8x veya lumia920 mi duşunuyorsun. Lumia820,htc 8s var fiyatlari da uygun digerlerine gore.
para mühim değil.
920 185 gr mış bu arada ve 10mm genişlik soğudum açıkcası cok ağır ve kalın büyük ihtimal 8x olacak gibi

Kerim.

Kerim.

Üye
Lumia derim;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
cihazın kalınlığına bakabilirsiniz aşırı bir kalınlığı yok ağırlığa gelince o kadar da sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum,sonuçta plastik kasa değil.

Kerim.

Kerim.

Üye
para mühim değil.
920 185 gr mış bu arada ve 10mm genişlik soğudum açıkcası cok ağır ve kalın büyük ihtimal 8x olacak gibi

10mm normalki.sorun olmaz.zaten kenarlari biraz daha ince galiba.ortasi 10mm galiba

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bence cihazlar marketlere gelince ikisini ayni anda bir incele. Sonucta iş tasarim ve ergonomiye kaldiysa cihazlari eline alman lazim. Ama lumia900'um de 160gr hic o agirligini hissettirmiyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence cihazlar marketlere gelince ikisini ayni anda bir incele. Sonucta iş tasarim ve ergonomiye kaldiysa cihazlari eline alman lazim. Ama lumia900'um de 160gr hic o agirligini hissettirmiyor.

aynen eline aldığında güven veriyor cihaz o çıt kırıldım hissi yok

Black-killing

Black-killing

Üye
Her türlü lumia 920 derim.Gerek ekran gerek kamera gerek market ve gerekse sosyal ağlar.Ayrıca lumia 3 yıldan fazla kesintisiz olarak destek alacakmış.Valla her türlü alayına karşı Lumia derim:)

- - - Eklendi - - -

Ağırlık konusuna gelince kardeş 5800 değil bu tabi ki o kadar olacak ayriyetten eline alınca hissetmezsin kullanan note 2 yi nasıl kullanıyor mübarek telefonu kulağına götürünce ezan okuyormuşsun gibi bi şekil veriyor mübarec :aha

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
windows phone telefonlarında NOKİA, adndroid telefonlarında SAMSUNG, ios tellerinde zaten birtek İPHONE var :D bunlar alınır bence diğer cihazlar fazla işe yaramıyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt